15 Filem Halloween Terbaik untuk Kanak-kanak – Filem Halloween Mesra Keluarga yang Mesra untuk Menonton

gambar

ihsan

Cara terbaik untuk masuk ke dalam mood untuk Halloween adalah dengan menonton filem yang menyeramkan (atau dua!) Dengan seluruh keluarga. Filem-filem ini adalah campuran sempurna yang menyeronokkan dan aneh – jadi anak-anak anda yang paling muda boleh mengambil bahagian dalam sesi maraton anda, lengkap dengan gula-gula, tentu saja.

gambar

Gambar Buena Vista
Hocus Pocus

Sanderson Sisters tidak pernah gagal melayan keluarga. Pada malam Halloween, ia adalah sehingga tiga orang anak dan kucing ajaib untuk menghentikan tiga adik perempuan ahli sihir yang dibangkitkan (Sarah Jessica Parker, Bette Midler, dan Kathy Najimy) dari kemusnahan di Salem

gambar

Sony Pictures Releasing
Hotel Transylvania

Count Dracula mengendalikan Hotel Transylvania, destinasi di mana raksasa boleh berehat dari dunia manusia. Tetapi ketika Jonathan berusia 21 tahun tiba di premis itu, Dracula mesti menyembunyikan pelawat manusia dari tamunya dan melindungi anak perempuan vampire “remaja” dari jatuh untuknya juga

gambar

saluran Disney
Halloweentown

Selepas mengetahui dia seorang penyihir, Marnie Piper yang berusia 13 tahun melawat neneknya (Debbie Reynolds) di Halloweentown di mana dia berakhir dengan pertanyaan untuk menyelamatkan bandar ghaib dari putus asa dengan adik-adiknya yang muda.

gambar

Columbia Pictures
Rumah raksasa

Tiga kanak-kanak percaya bahawa rumah sebelah sebenarnya adalah makhluk yang jahat dan hidup – tetapi tidak ada orang dewasa yang percaya kepada mereka. Halloween akan datang tidak lama lagi, jadi trio kawan perlu tampil dengan cara untuk mengalahkan rumah yang menakutkan sebelum penipuan atau peretas yang tidak bersalah mendapatkan masalah.

gambar

Televisyen Domestik Disney-ABC
Kotor

Dua adik kembar (Tia Mowry-Hardrict dan Tamera Mowry-Housley) bersatu semula pada ulang tahun ke-21 mereka, hanya untuk mengetahui bahawa mereka penyihir. Mereka mesti belajar bagaimana menggunakan kuasa baru mereka dan menyelamatkan kerajaan yang diwarisi mereka dari kuasa kegelapan.

gambar

Syarikat Harvey Entertainment
Casper

Casper adalah hantu mesra yang fikiran perniagaannya sendiri menghantui sebuah rumah di Maine. Tetapi apabila James Harvey datang untuk berkomunikasi dengan hantu dan membawa anak perempuannya, Casper jatuh cinta. Sekarang, dia perlu memikirkan bagaimana untuk bekerja di sekitar angka telusnya – dan juga tiga pamannya yang nakal juga.

gambar

Gambar Paramount
Keluarga Addams

Keluarga Addams yang menyeramkan cuba menentukan sama ada ahli keluarga, Fester, sebenarnya yang dia kata dia. Dalam pada itu, penonton memperoleh pandangan tentang seluruh keluarga eklektik sepanjang filem yang unik itu.

gambar

Gambar Walt Disney
The Mansion Haunted

Jim Evers bekerja terlalu banyak sebagai broker barang – dan isterinya memanggilnya. Evers dan keluarganya bercuti, tetapi mereka membuat perhentian pit di rumah yang dia diminta untuk menjual. Rumah besar yang mengerikan ternyata dihantui oleh beberapa hantu yang menyeramkan (dan mesra!), Yang ingin membantu melanggar kutukan.

halloween family movies

Baik dari Amazon
The Nightmare Before Christmas

Ini klasik Tim Burton mengikuti Jack Skellington, King Pumpkin, dalam misi untuk membawa Krismas ke Halloweentown. Tetapi apabila dia menculik Santa Claus, perkara-perkara yang sedikit tergesa-gesa.

halloween family movies

Baik dari Amazon
Beetlejuice

Apabila pasangan hantu yang baru-baru ini meninggal dunia mendapati sebuah keluarga telah berpindah ke kediaman mereka yang dihantui, mereka menyewa roh jahat Beetlejuice (Michel Keaton) untuk memandu ibu bapa dan remaja mereka keluar untuk kebaikan.

halloween family movies

Baik dari Amazon
Ia adalah Labu Besar, Charlie Brown

Geng Peanuts meraikan Halloween, sementara Linus melangkau menipu-atau-merawat dan menunggu Labu Besar. Ini adalah klasik dan, walaupun sebuah kartun, akan menjadi satu perjalanan yang menyambut lorong ingatan untuk kanak-kanak dan orang dewasa yang lebih tua.

gambar

gambar columbia
Meremang bulu roma

Tonton siri buku pemenang anugerah R.L. Stine yang klasik datang dalam filem Jack Black yang mendebarkan. Apabila raksasa pengarang secara tidak sengaja dibebaskan ke sebuah bandar yang tidak sedap, anak perempuan dan jiran Stine terpulang kepada tugas untuk menangkap mereka.

halloween family movies

Baik dari Amazon
Frankenweenie

Dalam filem hitam dan putih ini, Victor muda membawa anjingnya Sparky kembali ke kehidupan dalam eksperimen sains berbahaya yang datang dengan akibat yang serius.

harry potter

Baik dari Amazon
Harry Potter

Hidupkan keajaiban J.K. Dunia ahli sihir Rowling, penyihir, dan mantra melalui mata Harry Potter dalam siri filem ikonik ini. Lagipun, apa yang lebih meriah daripada sihir kecil?

halloween family movies

Baik dari Amazon
Pengantin mayat

Apabila mempraktikkan perkahwinannya dalam hutan, seorang pemuda malu tidak sengaja mencadangkan kepada wanita mati yang berfikir bahawa mereka sudah berkahwin. Tim Burton tidak mengecewakan filem gelap, namun romantis ini.

Loading...