Cara Terlalu Beruntung Comcast Terperanjat Selepas Pelanggan Dibatalkan – Isu Perkhidmatan Pelanggan Comcast

gambar

Getty

Comcast hanya memenangi Perkhidmatan Pelanggan Terburuk Pernah Anugerah selepas menghantar penyata bil Ricardo Brown kepada rumahnya yang ditujukan kepada “Asshole Brown.” Mengapa mereka melakukan ini, anda bertanya? Isteri Brown cuba untuk membatalkan langganan kabel mereka, dan orang-orang di Comcast tidak memilikinya.

BERKAITAN: Guru Pengganti Shames Orangtua Mengusulkan Makan Siang Tidak Sihat … Tetapi Doktor A Dad

Puan Brown dirujuk kepada salah seorang pakar “pengekalan Comcast”, kakitangan terlatih yang berusaha keras untuk memastikan para pelanggan tidak berpuas hati. Brown mengatakan dia tidak pernah biadab, memberitahu blogger Christopher Elliott, “Mungkin orang itu kecewa kerana saya tidak mengambil tawaran itu.” Tetapi adakah ini benar-benar alasan untuk panggilan nama itu?

Comcast nampaknya sangat serius. Menurut juru bicara syarikat Steve Kipp, mereka meminta maaf kepada Brown untuk “perubahan nama yang tidak sesuai,” sambil menambah bahawa Comcast mempunyai “toleransi sifar untuk jenis tingkah laku yang tidak sopan dan melakukan siasatan menyeluruh untuk menentukan apa yang terjadi. pelanggan kami untuk membuat hak ini dan akan mengambil langkah yang sesuai untuk mengelakkan perkara ini berlaku lagi. ”

BERKAITAN: Wanita Cari Makhluk Yang Menakutkan di Tuna Can

Elliott juga melaporkan bahawa Brown akan menerima bayaran balik sepenuhnya untuk dua tahun perkhidmatan yang lalu.

Sudah tentu, ini bukan kali pertama Comcast telah menarik perhatian yang tidak diingini untuk perkara seperti ini. Hanya wartawan teknologi terkini Ryan Block yang mencatatkan perbualannya dengan perkhidmatan pelanggan Comcast menjadi virus. Dalam rakaman, Blok bercampur dengan pakar pengekalan tanpa henti yang mendorongnya dalam kalangan yang mengecewakan, enggan membiarkannya keluar dari telefon.

Keadaan yang mana akan mengganggu anda lebih banyak?

Melalui Wired.com

Loading...