Edisi Terbuka Pakaian Holiday dari Sasaran. Di bawah $ 40. – WD Vault

Saya mempunyai peraturan umum: Saya tidak membelanjakan lebih daripada $ 50 pada apa-apa barang pakaian kecuali ia adalah kot, sepasang jeans berjenama yang saya tahu saya akan memakai lebih daripada apa-apa lagi di dalam almari saya, pakaian untuk formal majlis atau pakaian perkahwinan (yang merupakan tambahan yang sangat baru kepada pengecualian ini). Peraturan ini berfungsi dengan baik kerana saya suka berbelanja. Saya jenis gadis yang memakai sesuatu beberapa kali dan benar-benar bosan mengenainya. Almari pakaian saya sentiasa berubah (seperti gaya dan saiz saya), jadi saya tidak mendapati ia benar-benar perlu untuk membelanjakan lebih banyak wang daripada itu pada sesuatu yang saya tidak akan benar-benar mendapat banyak penggunaan. Jika saya tidak mematuhi peraturan ini dan masih berbelanja seperti yang saya lakukan, saya mungkin tidak akan mempunyai tempat untuk hidup. Jadi ia berfungsi dengan baik.

Dengan itu, saya juga harus memberitahu anda bahawa saya seorang gadis yang percaya anda tidak boleh mempunyai terlalu banyak pakaian. Lebih baik untuk dijadikan lebih baik daripada yang dibasuh, bukan? Dan pada masa ini tahun ini, saya mempunyai begitu banyak makan malam dan parti-perjumpaan bercuti dan saya ingin memastikan saya mencari yang terbaik tanpa berlaku. Saya sedang melayari di target.com (yang saya kerap lakukan) dan saya dapati satu tan gaun yang hebat yang boleh dipakai untuk semua jenis acara percutian. Dan semuanya berada di bawah $ 40! Saya boleh beli dua dan masih membayar sewa! Saya perlu berkongsi beberapa penemuan dengan anda:

Pakaian ini boleh dipakai untuk makan malam bercuti bersama keluarga, malam dengan gadis-gadis atau bekerja. Hebat! Adorable! Dan hanya $ 29.99!

Sempurna untuk pesta percutian atau Malam Tahun Baru, pakaian kecil yang hebat ini

Jika pakaian ini tidak menjerit Malam Tahun Baru, saya tidak tahu apa yang berlaku. Betapa comelnya pakaian Ponte yang berjalur ini

Loading...