Fruity Call! – WD Vault

Dapatkan inspirasi tengah hari untuk makan tips makanan yang sihat, menyeronokkan, penemuan produk dan resipi tanpa rasa bersalah dari gadis yang benar-benar tahu makanannya.

gambar

Buah Renyah Hijau Renyah

Buah beku-kering adalah trend baru di mana buahnya dilepaskan dari semua kelembapannya tetapi mengekalkan rasa manisnya dan kebanyakan bentuk dan saiznya. Oleh itu, tidak seperti kismis dan kranberi kering, anda akan mendapat sebahagian besar makanan ringan buah-buahan untuk kalori yang sangat sedikit. Renyah Hijau menjadikannya tangan terbaik! Dan barang-barang ini adalah semulajadi tanpa pengawet atau perasa buatan, dan tiada ramuan yang keras. Pek makanan ringan pra-bahagian yang hebat ini datang dalam perisa berikut: Epal Crispy, Aprik Crispy, Peaches Crispy, dan (yang terbaru dan, berani kita katakan, paling hebat) Kacang Renyah! Kami hampir terlupa untuk menyebut bahagian yang terbaik: Mereka boleh dibeli secara dalam talian (dan penghantaran adalah percuma jika anda memesan secara pukal)! Ini menyeronokkan dan lazat apabila dimakan lurus atau ditambah dengan barangan lain. Berikut adalah beberapa idea untuk memulakan anda …

* Hancurkan pek dan tambah ke yoghurt tanpa lemak atau keju cottage untuk snek buah-buahan berkrim rendah!

* Tambah beberapa bijirin biasa atau oat (HG mengesyorkan serat serat yang tinggi serat) untuk b-cepat begitu baik, ia boleh meletakkan pemaju bijirin daripada perniagaan (ok, mungkin tidak, tetapi itu GOOOOOD!).

* Buangkan campuran trail bebas bersalah yang akan mengetuk kaus kaki anda. Menggunakan bahan ini sebagai pengganti buah manis yang terasa bermakna anda boleh menelan dua kali ganda campuran makanan ringan anda.

gambar

* Hancurkan pek (mungkin juga beberapa) ke dalam ruang sarung tangan, laci meja, tas atau tas gim. Mereka mendapat faedah buah-buahan segar dengan kehidupan rak-rak yang akan menghasilkan lebih jauh. (Ia bukanlah menyeronokkan untuk mencari petuah masa lalu, bukan?)

* Hot Hot Alert! Sepasang pek dengan Jell-O Puding Snack Gula Percuma. Tepung renyah, manisan epal manis ke dalam puding berperisa karamel, atau menghisap kepingan nanas kering ke dalam merawat vanila yang tebal ?! Itulah perlawanan 100 kalori yang dibuat dalam snek syurga. Ingatlah untuk menyiarkan idea-idea snek buah beku anda di sini!

(1 beg = 35- 40 kalori, lemak 0g, natrium 0-1mg, karbohidrat 8-9g, <1–1g fiber, 7g sugars, <1g protein)

Untuk maklumat lanjut, untuk mencari peruncit atau untuk membeli dalam talian, lawati crispygreen.com

Untuk mendapatkan lebih banyak makanan, petua & cara, daftar emel harian Hungry Girl percuma di hungry-girl.com.

Loading...