Gender Menunjukkan Ini Telah Gagal Membuat Anda Tertawa Keras

Mencari cara yang kreatif dan menyeronokkan untuk mengumumkan hubungan seks bayi anda yang belum lahir adalah semua kemarahan sekarang. Kami telah melihat ibu bapa memotong kue untuk mendedahkan pembekuan biru atau merah jambu dan idea-idea comel yang lain, tetapi kita tidak pernah melihat seseorang pergi malang sehingga kini.

Pasangan pasangan Leela dan Joe Krummel menjemput 30 rakan dan ahli keluarga mereka untuk mengadakan pesta mendedahkan jantina dan berharap apabila mereka membuka kotak kadbod, sama ada belon biru atau merah jambu akan muncul. Sebaliknya, mereka mendapat satu set pelangi belon!

Leela seolah-olah kecewa manakala Joe kelihatan terkejut. Sementara itu, anda boleh mendengar rakan-rakan dan keluarga mereka di latar belakang yang mempunyai ketawa yang baik.

“Ia adalah belon biru yang mudah untuk seorang budak lelaki atau belon merah jambu untuk seorang gadis … atau kami fikir!” Joe menulis apabila dia berkongsi video ini. “Seluruh parti itu hancur oleh kedai parti dengan pekerja balon yang tidak cekap yang jelas tidak tahu apa jantina yang mendedahkan parti itu.”

Apabila merancang kejutan, pasangan menyerahkan hasilnya dalam kad dari doktor tanpa melihatnya, atau memberi maklumat kepada orang lain. Jelas sekali, pekerja ini tidak faham apa yang sedang dicuba oleh pasangan itu, tetapi dengan bersyukur, mereka meninggalkan kad di bahagian bawah kotak.

Akhirnya pasangan itu mengetahui jenis kelamin bayi mereka, dengan sedikit bantuan daripada rakan-rakan mereka. Lihat sahaja yang mendedahkan:

Tahniah kepada pasangan dan anak kecil mereka dalam perjalanan!

(h / t Edisi Dalam)

Loading...