Graduan ke-5 terpaksa menikam di hadapan kelas – Rock Creek Elementary School

Daerah Sekolah Kesatuan Negeri Auburn California sedang menjalankan siasatan selepas 5 tahunth grader adalah strip-dicari di hadapan semua rakan sekelasnya.

Insiden yang dikatakan berlaku di sekolah Elementary Rock Creek di mana Gina Gonzales berkata guru anaknya menuduhnya mencuri pas kerja rumah. Dia kemudian memaksa dia untuk berdiri di hadapan kelas dan mengeluarkan pakaiannya untuk mengetahui sama ada dia menyembunyikannya.

BERKAITAN: Guru Kentucky Adakah Sesuatu Yang Mengerikan Untuk 6 Tahun, Dapat Kekal Bekerja

“Dia memberitahu saya untuk melepaskan sweater saya, kasut saya, baju saya dan stoking saya, dan betul ketika dia berkata untuk mengambil stoking saya, saya berkata, ‘Tidak, anda bukan ibu saya,'” kata lelaki itu kepada KCRA. Dia terus menerangkan kejadian yang memalukan, sambil menambah bahawa rakan sekelasnya “semuanya menatap saya dan kemudian selepas itu, kanak-kanak lain ketawa.” Stesen itu tidak menunjukkan wajah kanak-kanak pada kamera, tetapi duduk dengan ibunya, yang menangis ketika dia menceritakan kisahnya.

Beliau memberitahu KCRA bahawa dia percaya rawatan itu adalah hasil dari latar belakang Sepanyol keluarganya, sambil menambah bahawa dia merasa diskriminasi. Gonzales juga mengatakan bahawa anak lelakinya telah mengalami trauma oleh kejadian tersebut, menjelaskan bahawa dia tidak mahu kembali ke sekolah dan mengalami kesulitan tidur dan makan. Dia mengadu kepada prinsipal dan penguasa sekolah, Laura Grassman. Walaupun Grassman tidak akan mengulas mengenai kes itu sendiri, dia memberi komen mengenai cara sekolah akan mengendalikan perkara itu, dengan mengatakan, “Insiden yang dikatakan selalu disiasat sepenuhnya. Kami meluangkan masa untuk memastikan kami memahami apa yang berlaku.”

BERKAITAN: Sekolah Membawa Sendang Dari Anak Buta, Menggantikannya Dengan Mie Kolam

Pegawai sekolah tidak boleh mengatakan apabila kes itu akan diselesaikan, tetapi buat masa ini Gonzales berkata dia merancang untuk menarik anaknya dari sekolah rendah kerana terus membuli.

Melalui KCRA

Loading...