Guy ini dan Neneknya Adalah Pranksters Yang Paling Suka Anda Akan Pernah Lihat

Kebanyakan datuk nenek dan cucu cucu atas makanan keluarga, cuti, atau buku kegemaran dan rancangan TV, tetapi Ross Smith, 24 tahun dan neneknya yang berusia 91 tahun melakukan perkara yang berbeza. Apabila kedua-dua mereka berkumpul, mereka membuat video lucu untuk dibagikan secara online dengan berjuta-juta peminat mereka.

Lihat siaran ini di Instagram

Terima kasih kerana lebih daripada pengikut 640k! Ia adalah masa untuk pesta

Satu jawatan yang dikongsi oleh Ross Smith (@ smoothsmith8) pada

Semuanya bermula empat tahun yang lalu apabila Ross berkongsi klip lucu yang menampilkan neneknya, Pauline Kana, yang cepat menjadi virus, menurut WKBN. Sejak bertahun-tahun lamanya, duo yang berpangkalan di Ohio terus membuat video menangkap celoteh histeris mereka. Mereka kini telah mendapat lebih daripada 5 juta pengikut di saluran sosial mereka, dan salah satu daripada video yang paling ditonton mereka setakat ini mempunyai lebih daripada 87 juta views.

Usaha video mereka kini menjadi tugas sepenuh masa untuk Ross, dan hobi baru untuk Pauline. “Saya melakukannya kerana saya bersama cucu saya, dan ini merupakan babak baru dalam hidup saya, dan ini sangat menyeronokkan,” kata Pauline kepada WKBN.

Lihat siaran ini di Instagram

Terlalu sejuk ���� # kesyukuran

Satu jawatan yang dikongsi oleh Ross Smith (@ smoothsmith8) pada

Walaupun sebahagian besar video mereka menunjukkan pasangan yang melepak di sekitar rumah dan kejiranan setempat mereka, baru-baru ini, kedua-duanya telah dijemput untuk pergi ke premier filem, melancong ke bandar-bandar di seluruh negara, dan juga bekerja dengan selebriti seperti Olympian Shawn Johnson dan pelakon Verne Troyer. Anda boleh melihat lebih banyak video ketawa mereka di bawah, dan di laman Facebook dan YouTube Ross.

Lihat siaran ini di Instagram

Nenek saya adalah whisperer burung ���� • Pautan video penuh dalam bio ⬆️

Satu jawatan yang dikongsi oleh Ross Smith (@ smoothsmith8) pada

Loading...