Hari Lahir yang Dihantar – WD Vault

gambar

Kami akan menyokong sesiapa yang mempunyai idea yang hebat, dan minggu ini, ia hanya berlaku kepada Kirsten Hagen dan Janie Kimball, dua ibu-Trepreneurials mencari cara untuk membantu ibu-ibu pada jadual yang ketat membuang pesta ulang tahun peribadi dan kraf ulang tahun.

Idea mereka? Parti Hari Lahir yang Dihantar, sebuah syarikat yang mencipta bakul hari jadi bertemakan kanak-kanak untuk anda dan menyampaikannya ke pintu anda, yang termasuk bahan-bahan seni dan kraf premium dan poster peribadi yang ditarik tangan untuk para tetamu untuk menghias-semua dibungkus dalam confetti berwarna-warni.

gambar

Tema pakej ulang tahun termasuk Bunga Pot (pembuatan ciptaan menunjukkan di atas kanan), Magical Princess, Wizard Enchanted, Tack It Up, Creations Canvas, Fantasy Fairy, Frame of Mine dan Groovy Purse! Jika anda hanya mencari beberapa bekalan tambahan untuk sepadan dengan perayaan yang sudah dirancang atau dirancang oleh BPD anda, BPD menawarkan hiasan parti, seperti meja pakaian bertema.-Brynn Mannino

Untuk maklumat lanjut, sila layari birthdaypartiesdelivered.com.

Loading...