Kereta bayi Kompak ini Cukup Kecil untuk Fit Dalam Beg Tote Anda

Antara kereta dorong, kerusi kereta, beg lampin, dan semua mainan-alat bayi mempunyai reputasi untuk menjadi berat, besar, dan terus terang, gangguan yang sebenar. Semasa menyusunnya di sekeliling adalah cara mudah untuk mendapatkan senaman harian, kami fikir kebanyakan ibu bapa lebih suka pilihan yang lebih mudah untuk dikendalikan sekiranya diberi pilihan.

Masukkan GB Pockit Stroller: Pilihan ini bergaya, yang berlaku untuk memegang Rekod Dunia Guinness 2014 untuk kereta dorong lipat yang paling kecil, beratnya 9.5 paun dan berukuran 12 hingga 14 inci apabila dilipat, menjadikannya saiz yang sempurna untuk disimpan dalam beg tote besar, overhead ruang udara, dan lebih banyak ruang kecil. Ia akan menetapkan anda kembali, namun: $ 249.99 tepat.

gambar

Youtube

gambar

Youtube

Dilipat, kerusi kanak-kanak bergolek panjang 28 inci, lebar 17.5 inci, dan tinggi 39.8 inci. Dan menurut laman web syarikat itu, kereta dorong terkecil di dunia juga boleh memegang hingga 11 paun aksesoris, bahan makanan, atau apa sahaja yang anda ingin simpan dalam keranjang penyimpanan di bawah tempat duduk.

Gizmo ini tidak semestinya berguna, tetapi penting untuk diperhatikan bahawa tempat duduk tidak bersandar, yang bermaksud ia hanya boleh digunakan untuk memancing kanak-kanak berumur 6 bulan ke atas. Anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang kereta dorong yang snazzy dalam video ini:

(h / t Membesar Bayi Anda)

Loading...