McDos and McDon’ts – WD Vault

Dapatkan inspirasi tengah hari untuk makan tips makanan yang sihat, menyeronokkan, penemuan produk dan resipi tanpa rasa bersalah dari gadis yang benar-benar tahu makanannya.

Panduan Survival McDonald’s

gambar

Desas-desus itu benar: anda boleh melakukan Mickey D’s tanpa membuang banyak lemak dan kalori! Tetapi ada beberapa pilihan menakutkan yang anda perlukan untuk mengelakkan. Berikut adalah rincian HG maklumat yang perlu diketahui semasa makan di restoran Ronald …

Sarapan 101 Ia mungkin muncul di menu pencuci mulut, tetapi Fruit ‘n Yogurt Parfait adalah item sarapan GREAT. Keluarkan granola, dan ia hanya akan menyebabkan anda kehilangan 130 kalori dan 2 gram lemak. Perintahkan muffin bahasa Inggeris dengan memelihara stroberi atau jem anggur hanya 180 kalori dan 1.5g lemak (ditambah 2 gram serat). Untuk permulaan rumah untuk hari itu, pesanan BANYAK Parfait yang kurang granola dan muffin jelly yang paling atas – semuanya akan menjadikan anda kembali 310 kalori dan 3.5 gram lemak! Tapi jangan lepaskan sandwic b-cepat dan kompaun pagi-semua dimuatkan dengan lemak dan kalori. Dan tidak kira betapa anda inginkan, TIDAK mengembara dan memesan McD’s Deluxe Breakfast. Ia mendapat 1,320 kalori dan 63 gram lemak! Itulah yang utama McDon’t …

Apa yang perlu makan tengah hari pada waktu makan tengah hari Perintahkan mana-mana salad McD dengan ayam panggang (tidak rangup!) Dan salah satu pakaian rendah lemak mereka, dan anda akan berpuas hati dengan sayur-sayuran tanpa rasa bersalah anda! Kami kini terobsesi dengan Salad Barat Daya dengan 320 Kalkid Chicken dan hanya 9 gram lemak. Perut Barat Daya menambah 100 cals dan 6 gram lemak, tetapi jika anda menukarnya dengan Balsamic Low Fat (40 kalori, 3g lemak) atau Low Fat Italian (60 kalori, 2.5g lemak), ia mencuri gaya Barat Daya ! Langkau burger yang dibakar kalori, sandwic, dan pelbagai barangan goreng. Sekiranya anda menginginkan sesuatu sandwic-y, pergi untuk Bungkus Snek Madu Mustard dengan ayam panggang; jika anda melangkau keju, ia hanya akan mempunyai 220 kalori dan 6g lemak (tetapi ingat, ia adalah makanan ringan!).

Drive-Thru Pencuci mulut Yup, anda juga boleh menikmati beberapa barangan manis di Mickey D’s, selagi anda memilih chew anda dengan bijak. Rempah manis epal dengan secawan karamel untuk diminum tersedia hanya untuk 105 kalori dan setengah gram lemak. Dan sejenis krim ais krim yang dikurangkan hanya mempunyai 150 kalori dan 3.5 gram lemak. Tetapi elakkan shake lemak freakishly dan merawat bakar (walaupun pai epal genggam tangan penuh dengan 12 gram lemak). Blech!

Adakah anda mempunyai keinginan yang tidak bersalah faham di McDonald’s? Tumpukan ia SEKARANG!

gambar

Untuk mendapatkan lebih banyak makanan, petua & cara, daftar emel harian Hungry Girl percuma di hungry-girl.com.

Loading...