Memohon Menjadi Destinasi Perkahwinan dan Penguji Bulan Madu – Daily Buzz

Percayalah! Agensi pelancongan Ireland [link href = “http://www.runawaybrideandgroom.com/ultimatejob/” target = “_ blank” link_updater_label = “luar”] RunawayBrideandGroom.com dan The Irish Times sedang mencari untuk menghantar satu pasangan di sekitar Ireland selama enam bulan dalam usaha untuk mempromosikan kawasan pelancongan. Mereka kini menerima permohonan, yang, nampaknya, masuk pada kadar lima setiap jam.

Inilah ikutan: Calon yang ideal? Pelancaran pasangan gila dengan kemahiran komunikasi yang baik. Tanggungjawab pekerjaan: Luangkan 6 bulan “menyelidik” destinasi perkahwinan dan bulan madu di seluruh Ireland; blog tentang pengalaman anda beberapa kali seminggu; tulis untuk The Irish Times sekali sebulan. Tarikh Mula: Mid-May. Gaji: $ 27,000.

Cara memohon: Buat webcast 80 saat menjelaskan mengapa Ireland adalah lokasi perkahwinan destinasi yang hebat dan mengapa anda,

sebagai pasangan, sempurna untuk pekerjaan itu. Tarikh akhir: 7 April 2010.

Peluang ini datang sebagai sebahagian daripada kegilaan kerja impian perjalanan, dan menyusul promosi promosi yang berjaya ditubuhkan oleh Pelancongan Queensland di Australia dan kilang anggur Murphy-Goode di California, untuk menamakan dua.

Klik di sini untuk maklumat lanjut dan untuk melihat senarai lengkap keperluan kerja, dan klik di sini untuk mengikuti halaman peminat Facebook.

Loading...