Pencuri Pencuci mulut Makanan Segera – WD Vault

gambar

Hati-hati … ada beberapa perkara SCARY di sini!

Queen of All Fat

Oh, Dairy Queen. Kenapa anda harus menggoda kami dengan keajaiban yang penuh dengan gula-gula yang dicampur dengan gula-gula? Mereka Blizzards anda tidak masuk akal. Kesnya, Georgia Mud Fudge Blizzard jam kecil di lebih daripada 700 kalori dan 35 gram lemak! Buat kesilapan dan perintah yang besar dan anda akan menghisap 1,490 kalori dan 83 gram lemak. Haruskah mereka yang berkerut coklat, pecan, dan kakao koko! Maaf, DQ, tetapi kami akan memberikan Blizzard ini bahu sejuk.

Cinna-misses

Siapa yang mahu gulung kayu manis panas, melekat ?! Sebelum mengangkat tangan anda, dengarlah ini. Di Cinnabon, satu pakej roll Cinnabon Classic dalam 813 kalori dan 32 gram lemak! Roll Pecanbon lebih menyinggung, mencatatkan pada 1,110 kalori dan 56g lemak. Malangnya, Mickey D’s tidak lebih baik di pasar kayu manis, kerana mereka mempunyai 460 kalori dan penuh dengan lemak 19g (9 daripadanya tepu!). Kami akan berpegang pada gula-gula Pillsbury yang percuma, terima kasih. Mereka mengandungi hanya 110 kalori. Mengagumkan.

Keluar di Dingin

Ais krim adalah penggemukan? Tiada jalan! OK, sindiran cukup. Di Cold Stone Creamery yang terkenal, medium “Love It” bersaiz sederhana, PLAIN (bermakna tidak ada topping, campuran, sos, nada), cawan ais krim mempunyai lebih daripada 650 kalori dan lebih daripada 38g lemak! Jangan fikir untuk menambah dalam mana-mana campuran – kebanyakannya mengandungi antara 100 – 200 kalori setiap. Dan terus terang, yang benar-benar memerlukan cawan es krim 800+? Eeeks!

Kejutan Duduk

gambar

Sama ada anda berada di TGI Friday, Chili’s, The Cheesecake Factory, atau Romano’s Macaroni Grill, amalkan amaran ini: Kebanyakan makanan pencuci mulut pada setiap menu mempunyai kalori dalam angka kuadrup dan jumlah gram lemak dalam angka tiga. Satu sepotong sehelai kek lobak yang tidak bersalah di Kilang Cheesecake akan membuatkan anda lebih dari 1,500 kalori! Cheesecake NY Macaroni Grill dengan Sos Caramel Fudge walaupun menakutkan dengan 1,610 kalori dan 96g lemak !!! Ia entah bagaimana menjadikan mereka 1,000 kalori, 64g lemak Tiramisu kelihatan seperti tawar kalori (ok, tidak benar-benar).

Ada kejutan restoran anda sendiri? Kongsi em ini SEKARANG!

Untuk mendapatkan lebih banyak makanan, petua & cara, daftar emel harian Hungry Girl percuma di hungry-girl.com.

Loading...