Simpan untuk tarian – WD Vault

gambar

Pada Jadi awak fikir awak boleh menari, Nigel mengucapkan tahniah kepada penari lelaki itu untuk melakukannya “seperti dudes.” Yang, saya rasa kadang-kadang tidak berlaku di dunia tarian. Hoc dan rakannya melakukan beberapa jenis tarian burung ketika ia memakai beberapa eyeshadow aal di wajahnya. Sabra dan Dominic melakukan rumba yang dipanaskan. “Anda mempunyai dua tiket, anda berdua, di kereta tamale panas, betul!” berteriak Mary, dengan teliti, sebelum menjerit dan menjerit. Adakah seseorang memberikannya seperti 35 cawan kopi sebelum pertunjukan bermula?

Dan kemudian Lauren menari dengan Popozao oleh Kevin Federline. Kerana itu sepertinya lagu yang mencadangkan SUCCESS kepada sekumpulan hakim. Dia hampir tenggelam tetapi tidak pulang – tetapi Jessie dan Jesus melakukannya. Benar, Federline harus menjadi alasan untuk pemecatan. Dan Yesus memberikan ucapan selamat tinggal yang tidak perlu lama, memandangkan dia bukan sahaja kehilangan pemilihan presiden.

The Starter Wife berakhir minggu ini – dan Molly akhirnya berkumpul dengan Lou. Yay. Walaupun dia memanggilnya kiddo, yang boleh membimbangkan dalam hubungan sebenar. Plus Sam masih dalam gambar, yang melemparkan sepana dalam perkara itu (datang! Lou sangat bagus!).

Jika anda membaca buku itu, anda mungkin menjadi antara yang kecewa di miniseries. Sekiranya anda tidak, anda mungkin mengasihi Debra Messing memainkan protagoniste Gigi Levangie Grazer.

Kenny, bekas suami Molly yang dahsyat, melalui lingkaran ke bawah yang sangat baik. Dia cuba mencadangkan teman wanita bintang pop dan tertawa. Beberapa Viagra kemudian, dia mengalami masalah yang mereka amalkan dalam perdagangan untuknya. Oleh itu, dia memanggil Molly, yang membuatnya menandatangani surat perceraian dan juga mendapat peluang untuk memegang semua perkara di atas kepalanya.

Menjelang akhir, Molly memutuskan bahawa dia tidak memerlukan seorang lelaki dan menjadi satu lagi isteri starter – yang bermula dari awal. Ini semua menjadi jelas kepadanya kerana dia melihat papan iklan untuk Ponds – syarikat penaja – yang, anda tahu, mudah. Kemudian dia mendapati Sam lagi dan banyak lagi untuk 90210-esque “saya memilih saya” finale .. Ah baik. – Amy DiLuna

The Starter Wife: Mencintai buku itu? Mencintai persembahan? Bincangkan dalam komen!

Loading...