Survivor Samoa (episod 3) – WD Vault

Saya telah menonton Survivor sejak hari pertama (ucapan tikus dan ular Sue Hawk: ucapan juri terbaik EVER!). Tapi ini yang pertama buat saya. Kami hanya dua episod ke dalam musim ini dan tidak pernah saya membenci dua orang begitu cepat: bulldog manusia Russell dan “sampah ghetto” Ben. Russell lebih menyayangi gelaran jahatnya. Bagi Ben, dia hanya idiot. Dan episod ketiga tadi tidak terkecuali.

Mula-mula kita terpaksa mengorbankan ravings gila Russell tentang menanam benih “Russell” ke otak-puak kekacauannya dan mengawal cara mereka berfikir. Inilah yang Saya sedang berfikir: Tolong, bolehkah dia diam saja?! Ya, dua orang yang pertama mengundi adalah orang yang dia mahu pergi. Tetapi mari jujur ​​di sini. Dia dikelilingi oleh sekumpulan orang yang lemah. Sesiapa sahaja boleh memanipulasi orang ramai ini. Kemudian tiba-tiba awan berpisah, muzik membengkak, matahari bersinar cahaya terang dan untuk menyelamatkan Jaison. Akhirnya, seseorang sedang berkembang tulang belakang.

Jaison telah memilikinya dengan Ben sejak komen “sampah ghetto” mengenai Yasmin. Saya akan mengakui, Yasmin bertindak seperti yang sombong tahu-semua-apabila dia melawat Foa Foa, tetapi pengacau Ben rasis adalah tidak sah. Tambah dengan cara itu, Ben telah merawat semua orang di kalangan suku, terutamanya wanita, dan tidak hairanlah dia berada di senarai hit Jaison.

Apabila puak-puak bertemu dengan cabaran imuniti, perkara-perkara yang terputus untuk Foa Foa-sekali lagi. Galu memenangi kekebalan untuk kali ketiga berturut-turut. Kembali di kem, Jaison membiarkannya diketahui bahawa dia mahu Ben keluar. Russell masih menembak Ashley dan cuba meyakinkan Mick dan Jaison bahawa mereka perlu mengekalkan Ben. Tetapi Jaison tidak membelinya. Dia bertanya Russell, “Apa yang telah dilakukan Ben?” Jumlah kesunyian. Russell tidak mempunyai jawapan kerana dia tahu Ben tidak melakukan apa-apa-bukan dalam cabaran, bukan di kem. Tidak, saya ambil balik itu. Dia telah melakukan sesuatu: Cerita omong kosong. Jaison menamatkan sebarang perbincangan- “Ia dia atau saya.” Dia menarik garis besar di pasir dan berani menyeberang. “Saya membuat perdamaian saya di majlis tribal ini,” kata Jaison. Oh, wow! Ini akan menjadi sengit.

Pada tribal, perdebatan itu bermula dari kelawar (Terima kasih Jeff untuk menggerakkan peperangan.) Klasik Jeff bergerak!) Jaison masuk untuk membunuh, menuduh Ben berteriak kepada semua orang, sebagai pembuli dan penyalah gunaan (semuanya benar!). “Satu juta dolar tidak layak duduk di sini bersama Ben,” kata Jaison, memanggil Ben untuk komen rasisnya mengenai Yasmin. Ben menafikan bahawa istilah “sampah ghetto” adalah perkauman (ya, betul), maka Jaison mengajarnya dalam cara dunia. Saya hampir memeluk TV saya.

Hasilnya: Ben mendapat undian. (Terima kasih!) Walaupun Russell mengundi untuk menyingkirkannya. Guess bulldog bukan tuan boneka yang dia fikir dia. -Angela Ebron

Loading...