Survivor Samoa-Second Time the Charm – WD Vault

OK, saya mengakui bahawa saya mula membangunkan penghormatan yang menyesatkan untuk Bulldog Russell. Saya masih fikir dia adalah anak-anak-guni yang sombong, tetapi bagaimana anda tidak boleh memberi alat kepada seseorang yang melakukan apa yang dilakukannya malam tadi?

Mari bermula pada mulanya. Selepas meniup balik Erik di majlis tribal sebelumnya, empat anggota Foa Foa yang tersisa itu berasa cukup baik. Nombor-nombor itu menentang mereka tetapi mereka masih berdiri. Jadi mereka pergi ke cabaran ganjaran dengan semangat yang baik. Semua orang secara rawak dibahagikan kepada dua pasukan, tetapi Natalie adalah wanita ganjil sehingga dia tidak perlu bersaing. Dia hanya perlu meletakkan pertaruhan di satu pasukan dan jika mereka menang, dia juga akan dapat menikmati ganjaran: petang di gelanggang batu dan berkelah. Dia bertaruh pada kuda yang salah. Pasukan pemenang, yang terdiri daripada ahli Galu lama (ganjil bahawa pasukan yang dipilih secara “rawak” terputus seperti itu) pergi ke perkelahan mereka sementara orang yang kalah kembali ke kem.

Di sinilah rasa hormat saya terhadap Bulldog masuk. Dia memasukinya ke dalam kepalanya untuk mencari idola imuniti tersembunyi yang lain. Dia menganggap bahawa jika dia kelihatan mercu tanda yang mencukupi, dia akan mendapati satu. Pada mulanya saya fikir dia adalah kacang, tetapi perkara seterusnya saya tahu dia berada di perutnya, sampai di bawah jambatan, menarik keluar idola. Dia memberitahu Shambo dan rakannya rakan Foa Foa tentang apa yang dia dapati, dan mereka semua merancang rancangan untuk menyingkirkan Laura. Mereka tahu bahawa suku Galu lama (menyelamatkan Shambo) mahu Russell keluar kerana dia telah memainkan idola tersembunyi di dewan puak terakhir. Apa yang tidak diketahui Galu ialah dia mempunyai satu lagi, dan dia merancang untuk menggunakannya.

Sesetengah orang Galu telah membawa senario itu sebagai kemungkinan, tetapi Dave menembaknya. Dia tidak fikir Russell mempunyai idola lain. Tunggu sahaja, Dave.

Pada cabaran imuniti, ketakutan terburuk Russell berlaku sekali lagi. Laura memenangi imuniti untuk masa yang kedua. Untuk merancang B target Kelly.

Pada suku, Galu melakukan apa yang Russell dan Foa Foa lain fikir mereka akan. Mereka mengundi Bulldog. Ketika dia berdiri dan memainkan idola tersembunyi, wajah mereka, khususnya Dave, tidak ternilai. Ia agak sedih untuk melihat kesedaran merayap ke mata Kelly ketika Jeff membaca namanya. Dia tahu dia baru saja membanting. -Angela Ebron

Loading...