The Turtle Sea Giant These Boys Made Out Of Snow Akan Astound You

Selama tiga tahun terakhir, tiga saudara lelaki telah mendedikasikan musim sejuk mereka untuk membina patung salju. Tetapi reka bentuk ini bukan rata-rata orang salji. Mereka adalah makhluk laut, dan adakah kita menyebut mereka sangat besar?

Austin, Connor dan Trevor Bartz dari New Brighton, MN, menghabiskan rehat Krismas mereka yang mencipta penyu laut salji yang fenomenal ini, yang, pada ketinggian 12 kaki, memakan seluruh halaman depan mereka. Tahap terperinci adalah luar biasa: Anda dapat melihat skala penyu, bibir kulitnya dan setiap anggota badan juga. Mereka mula membina beberapa hari selepas Krismas, menurut Today.com, dan pada 7 Januari, penyu itu selesai.

Di laman Facebook saudara, Bartz Snow Sculptures, mereka mempamerkan semua haiwan salji yang mereka bina. Pada masa lalu, mereka telah mencipta hiu, walrus dan landak laut, lebih dari 10 kaki tinggi, menjadikan arca 2015 lain untuk ditambahkan ke dalam buku. Mereka suka mengambil pertaruhan apabila setiap patung akan mencairkan, dan hiu tahun lepas masih hidup (hampir tidak) pada 25 April.

Ramalan menjangkakan suhu beku di kawasan mereka menjelang minggu depan, tetapi keluarga menjemput penduduk tempatan untuk melawat penciptaan itu sekarang dan mengambil gambar semasa ia masih berdiri. Masyarakat amat kagum atas kerja keras keluarga ini, bersama dengan lebih dari 150,000 penonton YouTube, dan halaman depan Bartz dijangka melihat lebih banyak pelawat dalam beberapa minggu ke depan.

Tonton video masa yang diambil oleh saudara-saudara ini sambil membuat kura-kura, dan melihat keindahan hidup untuk diri sendiri (mereka menjadikannya mudah!). Berapa lama anda berfikir penyu akan terus berdiri?

BERKAITAN:

8 Arca Ais Luar Biasa

11 Perkara-perkara Pelik Yang Terbuat Dari Pita Duct

Arca Salji ini BESAR

Loading...