Tonton budak lelaki berusia 9 tahun dengan Sindrom Down Sing Sing Whitney Houston Classic

Peminat berukuran 1 liter Whitney Houston baru-baru ini menunjukkan kasih sayangnya yang mendalam untuk penyanyi lewat dalam gaya karaoke karaoke carpool.

Ketika menunggang di bangku belakang kereta ayahnya, Dane Miller, seorang lelaki Texas berusia 9 tahun dengan sindrom Down, memberikan semuanya itu sambil menyanyikan lagu bersama dengan klasik, “Saya Tidak Ada,” Click2Houston laporan. “Kami hanya menonton dokumentari tentangnya kira-kira sebulan lalu,” kata Danna Miller, ibunya Click2Houston. “Dan dia mula memuat turun lagu-lagu beliau dan itulah yang dia terjebak.” Tonton di atas untuk melihat Dane membuktikan bahawa lagu Whitney Houston di bahagian atas paru-paru anda adalah satu aktiviti yang tidak pernah menjadi tua.

Video Facebook asal Dane kini telah mendapat lebih daripada 18 juta pandangan, dan kejayaannya telah memberi inspirasi kepada keluarga Miller untuk memulakan saluran YouTube untuk dia yang dinamakan “Amazing Dane” di mana mereka bercadang untuk berkongsi lebih banyak video tentangnya menyanyi hatinya yang sedikit.

Perhatikan dunia-Dane akan menjadi bintang!

(h / t Click2Houston)

Ikuti Hari Wanita di Instagram.

Loading...