Humor Perkahwinan di WomansDay.com – Suami dan Isteri Humor

hsuband annoying wife

iStockphoto

Lelaki, kita sayang kamu, kita benar-benar buat. Tetapi sehebatnya, setiap kali anda melakukan sesuatu yang membuat kami mahu melompat keluar tetingkap terdekat (atau menolak anda terlebih dahulu). Tolong, sila, jangan pernah …

1. Tawarkan “budak” anak-anak anda sendiri. Apabila jiran berusia 16 tahun melakukannya, ia dipanggil menjaga anak. Apabila ibu bapa melakukannya, ia dipanggil penjagaan kanak-kanak, dan ia berlangsung selama sekurang-kurangnya 18 tahun. Dapatkannya?

2. Menunjukkan bahawa kerja pejabat lebih sukar daripada kerja rumah. Pada akhir hari yang sukar, mungkin terdapat asap yang keluar dari telinga anda, tapi mari kita hadapi: Pada asasnya anda duduk di atas punggung anda. Asap yang sama juga keluar dari telinga kita-tetapi kita telah membersihkan rumah, menutup anak-anak di sekitar, menjalankan tugas-tugas di seluruh bandar dan beg-barang runcit yang bersebelahan. Apabila kita mengatakan bahawa kita letih, kita ada keletihan.

3. Beri perkakas rumah sebagai hadiah. Ampunilah kami jika kami tidak dapat mengatasinya. Mesin basuh baru? Benar? Bolehkah kami membawa anda beberapa tayar salji baru??

4. Beli kami minyak wangi “cougar”. Di bawah baju sejuk krew kami boleh mengalahkan jantung vixen yang tidak dikenali – tetapi kebanyakan kita tidak mahu mencium seperti itu. (Cuba cuba, walaupun.)

5. Berteraskan tentang memandu anda. Ini sepatutnya memberitahu kami bahawa kami tidak begitu hebat. Sekiranya suami memberitahu saya sekali lagi bahawa dia telah “bebas daripada kemalangan sejak tahun 1978,” saya akan menjangkau, merebut roda dan membuat kereta bergerak menjadi sesuatu, hanya untuk menutupnya.

6. Jangan terkejut dengan hidangan yang mengambil banyak masa dan masalah. Saya tidak tahu siapa kesalahannya (Rangkaian Makanan? Julie dan Julia?), tetapi setiap kali kita mendapat idea bahawa ia akan menjadi menyenangkan untuk membuat stok dan menghabiskan hari pencucian. Sekiranya hasilnya kurang daripada bumi-menghancurkan, katakan sesuatu yang baik juga.

7. Beli pakaian tanpa mencuba. Kami tahu bahawa yang kedua anda masuk ke sebuah gedung membeli-belah anda mula merasa pingsan, tetapi memberi kami sokongan dan mengambil lima minit tambahan. Jika tidak, anda tahu siapa yang terperangkap dengan pulangan?

8. Ketahui semuanya, terutamanya di khalayak ramai. Oh sayang. Walaupun anda akan mengetahui panjang lebar tentang apa sahaja, kami mengambil suhu bilik itu, dan kami tahu semua orang mula tidak berfungsi.

9. Katakan apa-apa kritikal mengenai rambut baru kami. Kadang-kadang mendapat pemotongan baru berjalan lancar; kadang-kadang tidak. Biasanya kita tahu perbezaannya. Jangan gosokkannya.

10. Mengharapkan pingat untuk melakukan kerja rumah. Umm … itu rumah awak juga, bukan? Buat masa sekarang, kami akan memberikan anda gangsa. Mungkin suatu hari nanti, jika anda bekerja cukup keras, anda boleh mengambil emas.

Loading...