Melanie Griffith Dan Antonio Banderas Perceraian? Katakan Ia Tidak Jadi!

Saya ingin sangat teruk bahawa ini hanya khabar angin Hollywood yang tidak berasas, tetapi yang satu ini, malangnya fakta: Melanie Griffith dan Antonio Banderas bercerai selepas lapan belas tahun perkahwinan. Berita itu memecah petang pada petang Jumaat, ketika dilaporkan bahwa Melanie Griffith telah mengajukan perceraian di Los Angeles, mengutip “perbedaan yang tidak dapat disamakan.”

Saya tahu perkahwinan Hollywood datang dan pergi pada kadar yang membimbangkan, tetapi saya benar-benar sedih tentang perkara ini. Memegang perkahwinan bersama apabila kedua-dua pasangan suami isteri sedang melakukan perjalanan ke dunia dan tidak mengawasi filem untuk bulan-bulan terakhir bukanlah perkara yang mudah, tetapi apabila anda menambah kedua-dua perkahwinan mereka sebelum ini (dua untuknya, satu untuknya), tugas Melanie dalam pemulihan dan tuduhan terhadap kecurangan Antonio, secara statistik, kemungkinannya adalah terhadap mereka.

Dan entah bagaimana, mereka membuatnya bekerja selama hampir dua dekad, walaupun semua itu. Mereka telah membesarkan anak perempuan yang cantik, dan seolah-olah berniat untuk mempunyai perceraian sivil seperti yang mereka boleh, berdasarkan kenyataan yang dikeluarkan, yang membaca:

“Kami telah mengambil keputusan untuk memuktamadkan perkahwinan hampir 20 tahun kami dengan cara yang mesra dan mesra, menghormati dan menghormati antara satu sama lain, keluarga dan rakan-rakan kami dan masa yang indah yang kami habiskan bersama”.

Saya berharap demi mereka, dan demi anak perempuan mereka, mereka boleh menghormati mereka. Mereka mempunyai larian yang baik, dan saya mengharapkan mereka yang terbaik. Dan apabila mereka bercerai, saya berharap Antonio Banderas akan memutuskan dia mempunyai perkara untuk penulis blog usia pertengahan. Itu akan menjadi hebat.

Apa yang anda fikirkan tentang Griffith / Banderas berpecah? Adakah anda terkejut, atau adakah anda fikir ia tidak dapat dielakkan??

[Ikuti Ellie di SingleMomtism.com atau di Facebook dan Twitter

Loading...