Kucing ini Menjadi Takut Dengan Timun Akan Memberi Anda SEMUA Giggles

Tiada apa-apa yang memberi kita gemuruh lebih daripada menonton filem seram lewat malam yang penuh dengan muzik menyeramkan dan pembunuh yang ganas. Kita semua tahu perasaan bersembunyi di bawah selimut kita selepas menyaksikan adegan ketakutan yang hebat, menggeletar dengan pemikiran pembunuh bertopeng memecah masuk ke rumah.

Ini adalah alasan yang agak standard untuk ketakutan. Apa yang tidak dianggap tipikal untuk mendapatkan tindak balas yang menakutkan adalah, drumroll sila …

Timun.

Kami tidak pasti sama ada kucing yang bersuara ini kaget kerana dia tidak menjangka terdapat timun yang panjang yang terletak di atas tanah di sebelah kakinya yang belakang atau kerana dia benar-benar, dalam segala kesungguhan, takut sayur sayuran.

Kita boleh mendapatkan bahawa dia akan sedikit terkejut selepas menikmati makan malam yang santai di dapur dengan kesunyiannya untuk mencari raksasa hijau yang menakutkan di belakangnya, tetapi untuk mempunyai fobia sayur-sayuran tidak bergerak meninggalkan kita menggaru kepala kita.

Sama ada cara, kita pasti akan ketawa besar daripada memerhatikannya musim bunga ke udara seperti belalang pada steroid. Dan sekarang kita sedar kenapa suami kita ketawa pada kita apabila kita melihat tetikus berisik …

Tetapi sekarang skor kekal seperti itu-Kucing: 0. Timun: 1.

[melalui Imgur]

Loading...