Maaf, Mama Raccoon. Bayi Anda TIDAK Mau Belajar Cara Mendaki Pohon

Cinta sedikit sukar pergi jauh, dan ia kelihatan seperti itu tidak hanya berlaku kepada manusia.

Seorang ibu raccoon cuba mengajar bayinya untuk memanjat pokok ditangkap oleh kamera oleh Jeffrey Reid, yang memuat naik video yang comel ke YouTube. Klip lucu itu menunjukkan ibu menggunakan setiap satu kekuatan untuk mendapatkan bayinya untuk memegang pokok itu tanpa dia, tetapi dalam gaya anak kecil sejati, ia tidak mendengar.

Kit comel membolehkan badannya lincly hang ketika ibunya cuba pelbagai kaedah untuk mengajarnya bagaimana untuk mendapatkan pokok itu. Orang tua yang gigih merebut kakinya dan meletakkannya di atas pokok itu, menolak kembali ke belakang untuk membantu ia mengangkat dan bahkan menunjukkan cara yang betul untuk mendaki, tetapi lelaki kecil yang degil itu sepatutnya tidak faham bagaimana (atau tidak bersedia) untuk mengukir seni memanjat pokok.

Nasib baik, selepas banyak percubaan dan kegagalan berhampiran, ibu akhirnya dapat membujuk bayinya ke atas pokok itu sendiri.

Seperti yang mereka katakan, ibu selalu tahu yang terbaik. Dan sementara kit ini mungkin tidak bersyukur untuk pelajaran sekarang, kemahiran mendaki pokok pasti akan berguna.

[melalui Huffington Post]

Loading...