Glenn Close Mempunyai Daughter Lookalike – Daughter Glenn Close Annie Starke

gambar

Getty Images

Walaupun sesetengah orang mungkin menganggap ungkapan “anda bertukar menjadi ibu anda” adalah satu penghinaan, kami akan meneka bahawa pelakon berusia 29 tahun Annie Starke akan mengambilnya sebagai pujian. Malah, menjadi pelakon, penyanyi, dan produser pemenangnya yang memenangi anugerah Glenn Close-adalah keperluan pekerjaan untuk filem barunya, Isteri.

gambar

Glenn Close dan anak perempuan Annie di premier ‘Flubber’ pada tahun 1997
Getty Images

Dalam filem itu, berdasarkan novel oleh Meg Wolitzer, Annie memainkan watak Glenn yang lebih muda, Joan Castleman, yang menyedari dia ingin meninggalkan suaminya semasa bepergian dengannya ke Stockholm, di mana dia dijemput untuk menerima Hadiah Nobel untuk Sastera . Filem itu melibatkan banyak kemunculan kehidupan pasangan itu untuk mendedahkan apa yang telah membawa mereka ke tahap ini.

Semasa mempromosikan filem itu, yang dijangka akan dikeluarkan di bioskop pada tahun 2018, sudah jelas betapa dekatnya duo ibu-ibu ini.

gambar

Glenn Close dan anak perempuan Annie Starke di atas karpet merah di Festival Filem San Sebastian ke-65.
Getty Images

gambar

Annie Starke mengucapkan selamat kepada Glenn Close semasa upacara Anugerah Ikon Emas di perdana ‘The Wife’ di Festival Filem Zurich ke-13.
Getty Images

gambar

Glenn Close dan Annie Starke di premier ‘The Wife’ semasa Festival Filem Antarabangsa Toronto 2017.
Getty Images

Ini bukan kali pertama Glenn, 70, dan Annie telah bekerjasama, walaupun. Kerjaya filem Annie bermula dengan bahagian kecil sebagai pelayan kedai coklat di filem 2011 Glenn Albert Nobbs, dan kita akan dapat melihat mereka bersama lagi dalam filem yang akan datang Angka Bapa, di mana Annie akan sekali lagi memainkan watak Glenn yang lebih muda.

gambar

Getty Images

Dan ibunya tidak boleh menjadi bangga. Glenn telah sangat bersemangat selama bertahun-tahun tentang berapa banyak cinta yang dia miliki untuknya anak tunggal, dengan penerbit filem John Starke. Pada tahun 2007, Glenn memberitahu Pengemasan yang baik bahawa setiap kali dia perlu untuk mendapatkan emosi dalam peranan, dia berfikir kembali apabila dia menurunkan Annie di kolej. Walaupun Glenn menangis, dia berkata anak perempuannya “gembira” dan “begitu bersedia” untuk memulakan kolej.

gambar

Glenn Close dengan Annie yang berusia 23 tahun di perayaan “Love, Loss & What I Wore”.
Getty Images

gambar

Getty Images

“Saya selalu fikir ia satu petanda yang baik untuk mempunyai seorang anak yang kuat dan kuat yang tidak takut keluar dari rumah,” katanya. “Saya penjaga anak saya, saya tidak mengharapkan dia menjadi seperti saya, saya hanya mahu dia selamat, mempunyai nilai yang baik, dan akhirnya dapat mencari pekerjaan yang memuaskan.”

(orang / orang)

Ikuti Hari Wanita di Instagram.

Loading...