Lihat Apa Anak-Anak dari “Willy Wonka” Lihat Seperti Hari Ini

Dalam salah satu filem paling klasik sepanjang zaman, Willy Wonka dan Kilang Coklat, candymaker titular memberikan tiket emas kepada lima anak beruntung, menjaringkan mereka peluang untuk melawat kilang gula-gula yang ajaib tetapi misterius. Mereka lima kanak-kanak, bersama dengan Oompa Loompa, bersatu semula pada pameran TODAY ini.

Walaupun bintang filem itu, Gene Wilder, tidak ada di sana, enam orang ahli cast masih menawarkan beberapa rahsia di belakang layar tentang pengembaraan manis mereka penggambaran filem itu. Contohnya, coklat coklat yang lazat, bukan coklat.

gambar

Getty Images

Kebanyakan ahli cast telah meninggalkan industri perfilman, tetapi mereka masih tetap rapat. “Kami memikirkan diri kita sendiri sebagai sebahagian daripada keluarga, mungkin sedikit keluarga yang tidak berfungsi, tetapi keluarga benar-benar,” kata Paris Themmen, yang bermain Mike Teevee.

Dekad selepas pelepasan pertama filem, mereka masih menganggap bekerja pada filem masa terbaik dalam hidup mereka. “Kami adalah orang yang bernasib baik … Kita perlu melihat dan mengalaminya, dan perkara pertama yang dilakukan orang apabila mereka mengetahui siapa kita adalah senyuman.”

Mereka menganggap perasaan gembira yang dikaitkan dengan filem “kesan Wonka.” Dan 44 tahun kemudian, “kesan” tidak menunjukkan tanda-tanda pergi ke mana-mana sahaja.

Lihat wawancara mereka sepenuhnya dalam video di atas.

Loading...