Pelan Cowboy Naked NYC yang Dirahsiakan untuk Berlumba untuk NYC Mayor – Daily Buzz

Penduduk New York City sememangnya terpilih untuk pemilihan parti tahun 2009 yang menarik. Menurut [link href = “http://news.aol.com/article/naked-cowboy-runs-for-nyc-mayor/583743” target = “_ blank” link_updater_label = “luar”] AOL.com, Robert Burck , yang juga dikenali sebagai Cowboy Naked-yang boleh dilihat secara tetap dalam sedikit lebih daripada seluar dalam yang menggosok memainkan gitarnya dan membongkar topi koboinya kepada pelancong di Time Square-mahu menjalankan pentadbiran kerajaan bandar.

Dengan sains sains politik dari University of Cincinnati, pengarang yang diterbitkan oleh beberapa buku motivasi, dengan album muzik negara di bawah pinggangnya, bersedia untuk menghadapi cabaran lain. Dan, nampaknya, dia mempunyai beberapa idea.

Pada hari Rabu, beliau memberitahu pemberita dalam Time Sqaure mengenai rancangannya untuk memperkenalkan pinjaman $ 10,000 dolar kepada seribu perniagaan kecil tanpa kepentingan, memasang butang panggilan teksi di penjuru jalanan dan idea untuk kecekapan tenaga. Burck juga mempunyai rancangan untuk membina Chapel Times Square untuk menikah pasangan yang lurus dan gay. Bagi dana kempen, Cowboy berjimat berkata: “Saya tidak mempunyai perbelanjaan, saya mempunyai 40 pasang seluar, kereta dan beg pakaian.”

Tetapi jangan mengharapkan menteri yang ditahbiskan untuk keluar dan membeli saman untuk berkempen.

“Menjadi telanjang adalah lebih banyak daripada tidak mempunyai pakaian,” katanya kepada pemberita untuk AOL. “Ia mengenai ketelusan dalam politik, ia tentang memberitahu kebenaran telanjang.”

Dengan semangat bertenaga, penjagaan hati untuk New York dan pakaian yang menghalang lalu lintas, pelancong suka Cowboy Naked. Tetapi lakukan penduduk berkongsi cinta yang sama-cukup untuk memilihnya ke kerusi panas kerajaan?

Loading...