Rant Mandi Ibu – Di dalam Bowl Perjuangan Ibu

Setiap ibu, isteri, saudara perempuan, atau teman wanita tahu bahawa hidup dengan lelaki datang dengan perjuangan bilik mandi yang unik. Sebagai permulaan, selekoh jarang sekali turun apabila perlu, tetapi Meredith Masony of That Inappropriate sedang menangani masalah yang lebih mendesak-perbezaan antara di luar dan di dalam mangkuk. Jadi, budak lelaki, dengarlah.

Video viral beliau, 1 minit, Di dalam mangkuk: Perjuangan Ibu, mendapat hak untuk mengenali dan mengutarakan apa yang ingin dikatakan wanita. “Saya terlalu banyak lelaki di dalam rumah yang tidak dapat membuang air kecil dalam mangkuk tandas!” Duduk di lantai bilik mandinya, dia kemudian menunjukkan perbezaan yang jelas antara lokasi mangkuk dan lantai. Fed dengan bilik mandinya “berbau seperti stesen keretapi bawah tanah,” dia menunjukkan perbezaan beberapa kali untuk ukuran yang baik.

gambar

Youtube

Mempunyai bilik mandi yang berbau dan melangkah dalam apa jua itu tidak air di tengah malam tidak ada idea ibu yang baik, jadi harap anak-anaknya mendapat mesej. Tonton teriakannya lucu tetapi oh-so-tepat di atas.

(h / t Huffington Post)

Ikuti Hari Wanita di Instagram.

Loading...