Sean Lowe Memilih Isteri pada Akhir ‘Sarjana Muda’

Sean Lowe yang tampan itu mula diperkenalkan kepada orang ramai sebagai peserta di ABC The Bachelorette musim panas lalu ketika dia menunaikan perasaan kasih sayang Emily Maynard, penyelaras acara di sebuah hospital kanak-kanak di North Carolina. Lowe membuat kesannya dengan badannya yang hebat dan desas-desus tentang keinginannya untuk terus kekal sehingga perkahwinan. Walaupun Maynard tidak memilihnya pada akhirnya, kepopularannya menyebabkannya terpilih sebagai Sarjana Muda untuk musim ke-17 pertunjukan.

Selepas mengambil penonton dengan menunggang, berliku-liku, menaiki roller coaster, musim terakhir malam Sarjana Muda berakhir dengan Lowe mencadangkan pereka grafik berusia 26 tahun Catherine Giudici di pantai Thailand dengan berlian Neil Lane yang indah. Pasangan itu kemudian dibawa masuk ke matahari terbenam pada seekor gajah.

Lowe terpaksa memilih antara Giudici dan Lindsay Yenter yang berusia 25 tahun, guru pengganti dari Missouri yang terkenal kerana memakai pakaian perkahwinan ketika bertemu Lowe dalam episod pertama musim ini. Realiti TV realiti dan tunangnya yang indah kemudiannya muncul di Selepas Final Rose istimewa dengan tuan rumah Chris Harrison dan mendedahkan mereka ingin berkahwin lebih awal daripada kemudian. “Saya mahu menghabiskan seluruh hidup saya dengannya,” kata Lowe. “Saya tidak sabar untuk mengadakan majlis perkahwinan, jika terpulang kepada saya, saya akan pergi ke mahkamah dan menyelesaikannya.”

Menurut laporan, pasangan itu juga nampak rapat dengan rangkaian yang membuat mereka terkenal untuk menyiarkan hari besar mereka di televisyen kebangsaan. Jika pasangan itu membuatnya ke mezbah, mereka akan menjadi yang pertama di Sarjana MudaSejarah 17 musim untuk melakukannya. Dan walaupun Yenter kelihatan hancur tidak terpilih sebagai cinta Lowe, dia mengakui dia mempunyai teman lelaki sekarang.

Tahniah kepada pasangan gembira! Adakah anda fikir kedua-duanya akan pecah? Sarjana Muda kutukan?

Loading...