Talian TV Musim Panas di WomansDay.com – Summer TV Series Premieres

musim panas tv shows

iStockPhotos

Sudah semestinya bulan-bulan antara bulan Mei dan September adalah padang gurun televisyen yang penuh dengan pengembaraan, siri gagal dan pertunjukan yang kurang hebat. Mujurlah, musim panas ini, penonton boleh menonton kedua-dua kelas dramatik kelas tinggi dan realiti televisyen baru yang hampir setiap malam dalam seminggu. Inilah yang paling menghiburkan menunjukkan rangkaian penyiaran dan kabel yang ditawarkan dalam beberapa bulan akan datang.


gambar

Pain Diraja
Dalam persembahan perubatan yang tidak begitu biasa ini, doktor New York City kehilangan kedudukannya dalam komuniti perubatan selepas kejadian dengan pesakit. Untuk melepaskan diri dari itu, dia menyertai abangnya di Hamptons untuk hujung minggu Memorial Day dan akhirnya tinggal di musim panas sebagai doktor panggilan untuk para penanam kaya di kawasan Long Island ini. Premier 4 Jun di Amerika Syarikat.


gambar

Isteri tentera
Musim ketiga drama yang menarik ini mengenai isteri-isteri anggota tentera yang tinggal di pangkalan tentera yang aktif pasti akan dipenuhi dengan up, turun dan rancangan radio pada musim-musim sebelum ini. Berikan perhatian untuk melihat bagaimana kumpulan rakan-rakan yang pelbagai ini menangani cabaran yang berbeza yang datang dengan menjadi pasangan tentera. Premieres 7 Jun pada Hayat.


gambar

Hammertime
Debu dari celana Hammer itu, kerana rancangan TV realiti “U Can not Touch This” mengikuti ’90-an hip-hop dan bintang muzik pop MC Hammer. Tag bersama dengan keluarga Hammer-yang termasuk isteri 24 tahun Stephanie dan enam anak mereka-ketika mereka menavigasi kesukaran dan kesusahan yang dibawa oleh kehidupan. Premier 14 Jun pada A & E.


gambar

Hawthorne
Jada Pinkett Smith adalah pelakon filem terkini untuk menyeberang ke skrin kecil. Dalam drama perubatan ini, dia menggambarkan satu percikan api kepala seorang jururawat yang bermain sepenuhnya oleh peraturannya sendiri-dan bukan hanya di hospital. Sebagai sentuhan yang bagus, pertunjukan ini memberi tumpuan kepada jururawat di hospital, bukan sekadar doktor. Perdana Menteri pada 16 Jun di TNT.


gambar

NYC Prep
Remaja yang kaya di New York City mengganggu dan menggembirakan kita dengan pendahuluan mereka. (Fikirkan Gossip Girl, tetapi dalam kehidupan sebenar.) Kamera mengikuti kumpulan “itu” kanak-kanak istimewa kerana mereka belajar, berpesta, berkahwin dan bersosial di dalam dan di sekitar Upper East Side of Manhattan. Perdana Menteri pada 23 Jun di Bravo.


gambar

Dermawan
Jika tidak ada yang lain, pertunjukan NBC ini di mana pemain playboy yang kaya dan diperbaharui melangkah ke dunia yang menyebarkan kekayaannya-membawakan barisan terbaik setiap drama debut. TV veteran Tom Fontana, daripada Oz dan Pembunuhan beramai-ramai kemasyhuran, eksekutif menghasilkan, sementara pelakon itu termasuk Neve Campbell, Jesse L. Martin dan James Purefoy seperti yang dikatakan lebih baik. Perdana Menteri pada 24 Jun di NBC.


gambar

Mafia Amal Blonde
Menampilkan kemunculan dan pergerakan 20-sesuatu sosialiti DC-kawasan, siri realiti ini mendapat skop belakang di litar sosial modal negara. Tonton sebagai wanita-wanita yang kuat ini melontar “peristiwa” yang akan dilihat di Bukit. Premieres 7 Julai di CW.


gambar

Gudang 13
Ini X-Files-berjumpa-Indiana Jones menunjukkan mengikut sepasang ejen Perkhidmatan Rahsia (dengan keperibadian, natch) yang bertanggungjawab mencari dan mengembalikan artifak misteri ke gudang misterius yang dikendalikan oleh seorang lelaki yang misterius. Kejadian misterius berlaku. Perdana Menteri pada 7 Julai di SyFy.


gambar

Drop Dead Diva
Dalam variasi terkini pada Freaky Jumaat, model birdbrain mati dan bangun di dalam badan seorang cip-pintar, peguam yang berlebihan berat badan. Dan tidakkah anda tahu-dia berlaku untuk bekerja di firma undang-undang yang sama seperti teman lelaki model mati itu! Adakah sambungan mereka dapat bertahan dengan transformasi fizikal dan intelektual? Tertawa pasti akan mengikutinya, terutamanya dengan Margaret Cho di tangan sebagai penolong peguam. Premieres 12 Julai pada Hayat.


gambar

Biru gelap
Pengeluar eksekutif Jerry Bruckheimer, jenius di belakang yang berjaya CSI francais, membawa satu lagi prosedur polis ke skrin kecil. Bintang pertunjukan Dylan McDermott sebagai seorang polis yang sejauh ini menyamar bahawa polis lain tidak tahu siapa dia. Perdana Menteri pada 15 Julai di TNT.


gambar

Dating di Gelap
Pertunjukan ini adalah berputar pada pepatah lama “cinta adalah buta.” Dua perseorangan dipasangkan di dalam bilik gelap dan meluangkan sedikit masa untuk mengenali antara satu sama lain-dan kemudian lampu menyala. Para penonton pasti akan menyesuaikan diri untuk mengetahui sama ada sambungan itu akan bertahan dengan cahaya yang keras hari ini. Perdana Menteri pada 20 Julai di ABC.


gambar

Lebih suka kepada Cinta
Dari dalang belakang Sarjana Muda dan The Bachelorette datang satu jenis baru temu janji. Tonton sebagai “lelaki tunggal dengan pinggang yang besar dan hati yang lebih besar” mencari cinta sejatinya di kalangan wanita yang bersemangat plus bersaiz. Perdana Menteri pada 28 Julai di Fox.


gambar

Landasan Projek
Nampaknya peguam untuk Landasan Projek akhirnya “menjadikannya berfungsi,” kerana pameran itu kembali untuk pertama kalinya dalam masa yang lama. Musim terbaru selesai penggambaran pada Ogos lalu dan pasti menjamin bahawa tuan rumah Amazon, Heidi Klum dan Tim Gunn yang berpakaian ringan berpegang teguh pada tugasnya sebagai pembimbing tugas yang hangat tetapi mesra. Perdana Menteri pada 20 Ogos.


gambar

Apa yang Akan Dibuat Brian Boitano?
Siapa tahu bahawa pemain bola keranjang Olimpik Brian Boitano adalah tukang masak sendiri? Nah, musim panas ini semua orang akan kerana mereka menyemak episod di mana Boitano mesti membuat makanan untuk pelbagai acara. Celeb datang. Perdana Menteri pada 23 Ogos di Rangkaian Makanan.


gambar

Lelaki Mad
Mereka menyimpan butiran plot (dan tarikh perdana yang tepat), tetapi diharapkan musim ketiga ‘siri akan memberikan kita lebih banyak wawasan tentang teka-teki yang dibungkus teka-teki yang merupakan ad agency agency Don Draper. Kami sudah tentu bersedia untuk melihat apa yang berlaku kepada kru Sterling Cooper sekarang bahawa mereka telah diperoleh oleh firma yang lebih besar. Perdana Menteri pada AMC.


Loading...