Tips Hiasan Rumah di WomansDay.com- Home Decorating

gambar

Todd Huffman

Hari Valentine hanya sekitar sudut dan kita tidak boleh memikirkan sebab yang lebih baik untuk menambah sedikit merah ke hiasan rumah anda. Oleh kerana kebanyakan kita tidak mempunyai masa untuk membaikpulih besar menghias untuk menghormati seseorang, walaupun khas, hari, mengapa tidak menambah beberapa aksen yang menarik untuk mendapatkan idea itu? Di bawah, kami telah menyenaraikan enam cara mudah untuk menambah beberapa percintaan pada hiasan anda.

1. Fabrik
Bantal adalah salah satu cara untuk membawa warna ke dalam bilik, tetapi jangan takut untuk upholster sebuah kerusi sampingan atau sofa dalam bersemangat
hue. Ditunjukkan dalam foto: Untuk Rumah Anda oleh Vicki Payne, HDVP04 di Cherry, $ 15 setiap halaman, di Free Spirit Fabric; FreeSpiritFabric.com. Charisma di Poppy, $ 64.99 setiap halaman, Crypton Fabric; JoAnn.com. Teres dalam Tembikai, $ 50 setiap halaman, Syarikat C; CompanyC.com.

2. Butang & Trim
Perkenalkan aksen dengan butang atau reben. Ditunjukkan dalam foto: Butang saman, $ 2.59 setiap satu; butang Bunga merah, $ 2.59, M & J Pemangkasan. MJTrim.com.Gingham pita, $ 7 setiap roll, Henry Road; HenryRoad.com.

3. Kertas Corak
Sekiranya mengisi bilik dengan corak yang banyak memberi anda jeda, pertimbangkan laci lapisan atau menutup buku dengan kertas kraf berpola.Ditunjukkan dalam foto: Bean Stalk (SBK12747), $ 69.99 setiap roll, Sandpiper Studios; SeabrookWallpaper.com untuk lokasi kedai. Kraf kertas, 69 ¢ setiap helai, di Michaels; Michaels.com untuk lokasi kedai.

4. Karpet
Buat pernyataan dengan permaidani yang terang. Ditunjukkan dalam foto: Contoh karpet Manzanilla Abaca di Red, $ 43.56 setiap kaki persegi, The
Syarikat Permaidani Asli; NaturalCarpetCompany.com.

5. Cat
Kerja merah yang kuat paling baik dalam ruang yang lebih kecil. Pergi beberapa warna lebih ringan untuk bilik besar yang anda gunakan setiap hari. Ditunjukkan dalam foto: Cat dalaman, dari $ 22 per galon, Pratt & Lambert; PrattandLambert.com.

6. Dll.
Isi saluran yang jelas dengan buah merah atau pernak-pernik, atau paparan perhiasan yang berwarna-warni. Tunjukkan dalam foto: Vintage Love Charm, $ 7, Henry Road. Amazon Harvest Gelang, $ 19.95. Dunia yang Baik; .WorldofGood.com.

Loading...