Best Mascaras – Clump Free Mascara untuk Lush, Full Wraps

<p>Mahu rahsia kepada bulu mata yang subur? Cari tongkat sihir dengan bulu seperti sikat gigi halus, yang memisahkan setiap lash untuk menghasilkan lancar. Untuk kelihatan lebih ghairah, cobalah hujung editor kecantikan Melissa Matthews Brown. “Saya suka sebatan penuh tetapi benci apabila mereka bersama (hello, uni-lash!). Untuk mengelakkan ini, saya memakai kot kedua apabila maskara saya masih basah.” Klik untuk mascaras mesti cuba yang menjanjikan gambar yang sempurna. <em> <br/></em></p><p>“title =” Love Your Look ”</p><p>src = “https://hips.hearstapps.com/wdy.h-cdn.co/assets/cm/15/10/480×240/54f5fc67e740e_-_new-mascaras-lgn.jpg?resize=480:*”</p><p>/></p><div class= Jeffrey Westbrook / Studio D

Selesaikan solek mata anda dengan tongkat yang indah ini

<p>Mahu rahsia kepada bulu mata yang subur? Cari tongkat sihir dengan bulu seperti sikat gigi halus, yang memisahkan setiap lash untuk menghasilkan lancar. Untuk kelihatan lebih ghairah, cobalah hujung editor kecantikan Melissa Matthews Brown. “Saya suka sebatan penuh tetapi benci apabila mereka bersama (hello, uni-lash!). Untuk mengelakkan ini, saya memakai kot kedua apabila maskara saya masih basah.” Klik untuk mascaras mesti cuba yang menjanjikan gambar yang sempurna. <em> <br/></em></p><p>“title =” Love Your Look ”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/wdy.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f5fc67e740e_-_new-mascaras-lgn.jpg?crop=1xw:1.0xh;center,top&resize= 480: * ”<br/>/></picture><p></span></p><div class= Jeffrey Westbrook / Studio D

Cinta rupa awak

Mahu rahsia kepada bulu mata yang subur? Cari tongkat sihir dengan bulu seperti sikat gigi halus, yang memisahkan setiap lash untuk menghasilkan lancar. Untuk kelihatan lebih meriah, cobalah tip Kecantikan Editor Melissa Matthews Brown. “Saya suka sebatan penuh tetapi benci apabila mereka bersama (hello, uni-lash!). Untuk mengelakkan ini, saya memakai kot kedua apabila maskara saya masih basah.” Klik untuk mascaras mesti mencuba yang menjanjikan gambaran yang sempurna.

gambar

Jeffrey Westbrook / Studio D
Stem Pintar

Batang unik Maybelline New York Pumped Up! Volum’Express Colossal ($ 14.59; Amazon.com) membantu berus mengambil lebih banyak warna-tanpa rumpun.

gambar

Jeffrey Westbrook / Studio D
Bulu yang lebih baik

Avon Big & Daring Mascara Volume ($ 5.99; Amazon.com) mempunyai bulu melengkung yang direka untuk mengambil setiap bulu mata dan membuat mereka bergulung.

gambar

Jeffrey Westbrook / Studio D
Twist dan Shout

Bentuk yang terbalik Rimmel London Rockin ‘Curves Mascara ($ 4.60; Amazon.com) berus gigi mengelilingi setiap lash untuk memuntahkan hanya satu strok.

Gadis muka depan Clump Crusher Mascara

Greg Marino / Studio D
Penghancur Clump

Katakanlah sekejap untuk melepaskan sebatan CoverGirl Clump Crusher Mascara ($ 6.66; Amazon.com). Tongkat sihirnya yang menambah jumlah 200% lebih.

L & # x2019; Oreal Paris Telescopic Shocking Extensions Mascara

Greg Marino / Studio D
Makeover Extreme

Pergi ke panjang ekstrim-dengan bulu mata anda, iaitu. Berus buatan khas L’Oreal Paris Telescopic Shocking Extensions Mascara ($ 10.99; Amazon.com) memanjangkan setiap cengkaman untuk paparan A-senarai.

Loading...