Tips Penjagaan Rambut – Penilaian Produk untuk Rambut Berkilau Rambut di WomansDay.com

frizzy hair

Westend61 / Getty Images

Kejatuhan mungkin menghampiri, tetapi kelembapan melekit dan tempurung panas musim panas tidak lagi hilang. Dan selagi merkuri tidak meremajakan, keriting, rambut tidak terurus tidak akan pergi ke mana-mana sahaja. Dari serum yang menjanjikan bersinar untuk krim yang memabukkan sifat-sifat penyejuk, terdapat terlalu banyak ramuan perjuangan untuk memantau. Editor WD menguji beberapa jenama terkenal untuk mengetahui produk mana yang benar-benar berfungsi.

Keratin Complex Infusion

gambar

Markah keseluruhan: 5 daripada 5

Janji: Ini menambah krim untuk menanam rambut dengan melicinkan protein dan emolien keratin untuk menghidupkan semula semasa semburan dan menyeterika rata.
Apa yang dikatakan WD: Walaupun kawan tester kami bersumpah dia akan menyukai krim pelicin ini, dia ragu-ragu. Tetapi selepas menguji produk yang “sangat mudah, tidak melekit atau berminyak” pada beliau “mani, keriting dan keriting”, dia melaporkan bahawa tamparannya “luar biasa” dan dia “tidak perlu menggunakan besi rata” seperti dia biasanya. Selepas menghabiskan hujung minggu di pantai tanpa rambutnya sekata sekali, dia mengatakan bahawa dia secara rasmi “taksub” dengan produk ini. Photo courtesy of KeratinComplex.com.


Blow Straight to the Point

gambar

Markah keseluruhan: 4.5 daripada 5

Janji: Krim ini mendakwa untuk berehat dan melicinkan rambut untuk semburan yang lebih licin yang berlangsung sepanjang hari, serta melawan keriting dan selendang.
Apa yang dikatakan WD: Rambut “halus dan berwarna-warni” tester kami terdedah kepada kering, hujung keriting dan akar berminyak. Banyak produk penghidratan membuktikan terlalu berat untuk helai nipisnya, tetapi emulsi pelurus ini “ringan dan tidak meninggalkan residu di belakang.” Bukan sahaja ia “licin dan meluruskan” kuncinya semasa pukulan kering, tetapi ia juga membuat mereka bebas dari keributan semasa perjalanan subway yang panas dan lembap, sesuatu yang “tidak pernah berlaku.” Photo courtesy of BlowNY.com.


Teknik Avon Advance Frizz Control Lotus Shield

gambar

Markah keseluruhan: 4 daripada 5

Janji: Rawatan ini dikatakan membentuk penghalang kelembapan pada permukaan rambut untuk mengawal keriting, mencipta rambut yang digilap, terkawal dan ramping sehingga tiga hari.
Apa yang dikatakan WD: Untuk menjinakkan rambutnya “tebal, beralun, poufy dan keriting,” penguji kami biasanya meniup terus lapisan yang lebih pendek di sekelilingnya dan kemudian menariknya kembali apabila ia kering. Setelah menggunakan rawatan Avon, dia melihat rambutnya “tidak kelihatan seperti besar kerana ia tidak seperti keriting seperti biasanya.” Walaupun tidak semua keriting telah hilang, kuncinya merasa “lebih lembut dan lebih terkawal, tanpa ditimbang.” Dan, seperti pembungkusan yang ditunjukkan, produk itu masih berkesan walaupun selepas penguji kami mencuci rambutnya. Photo courtesy of Avon.com.


Keratin Complex Color Care Syampu dan Kondisioner

gambar

Markah keseluruhan: 4 daripada 5

Janji: Syampu dan kondisioner berasaskan keratin semulajadi ini melembapkan rambut sambil melindungi warna, memberikan kunci yang licin, lembut dan diurus penampilan.
Apa yang dikatakan WD: Oleh kerana pengulas kami mendapat rambutnya yang ditonjolkan setiap dua bulan, dia tertarik dengan tuntutan syampu dan perapi ini untuk melicinkan “kunci tipis, halus, semulajadi beralun dan berwarna.” Selepas menggunakan kedua-dua produk, rambutnya “kelihatan lebih cerah dan berkilat, tekstur lembut dan kelihatannya mempunyai lebih banyak badan.” Dia juga tidak perlu menghabiskan masa lurus seperti yang biasa dilakukannya. Photo courtesy of KeratinComplex.com.


Sally Hershberger Hyper Hydration Super Keratin Spray

gambar

Markah keseluruhan: 4 daripada 5

Janji: Pelepasan pelembab pelepasan ini menjanjikan kepada kerudung yang tidak teratur, statik dan flyaways dengan ekstrak sutra dan keratin super.
Apa yang dikatakan WD: Penguji kami berminat dengan produk yang akan “mengurangkan keriting tetapi tidak mengimbangi” rambut tebal, beralun dan kadang-kadang terkawal. Oleh kerana dia tidak pernah bertiup kering, dia suka bahawa produk ini berfungsi untuk melicinkan lembaran tanpa haba. Walaupun dia tidak melaporkan “keputusan malam-hari,” dia menyukai semburan itu menjadikan rambutnya lebih halus dan mengurangkan flyaways “terutamanya di sekelilingnya.” Photo courtesy of Folica.com.


Kevin Murphy Straight Defense

gambar

Markah keseluruhan: 3 daripada 5

Janji: Balsem ini direka untuk mengekalkan rambut yang lebih mantap untuk lebih lama dan meningkatkan kekuatan rambut sambil menghalang statik dan flyaways.
Apa yang dikatakan WD: Penguji kami biasanya menggunakan gel untuk melepaskan rambutnya “pendek, tebal dan bergelombang”. Dia mendapati bau Kevin Murphy mempunyai bau yang tidak menyenangkan. Tetapi selepas menggunakan produk itu, dia mendapati rambutnya “lurus dan berkilat” dan kekal seperti itu sepanjang hari. Dia juga suka berapa banyak rambutnya lebih lembut daripada ketika dia menggunakan gel. Foto ihsan KevinMurphy.com.


Keratin Complex Rx Intense

gambar

Markah keseluruhan: 3 daripada 5

Janji: Serum ini berjanji untuk membina semula keanjalan rambut, mengurangkan kerosakan, memperbaiki rambut rosak kimia dan menambah bersinar.
Apa yang dikatakan WD: Pengulas kami teruja untuk mencuba produk ini kerana ia mengandungi keratin protein yang melicinkan, “ramuan” itu “stylistnya selalu menggalakkannya untuk mencuba kekunci” keriting, keriting “nya. Dia suka betapa mudahnya serum digunakan, dan terutama menikmati aroma “bersih dan segar”. Produk itu seolah-olah mengurangkan usaha dia melabur dalam rutin meluruskan biasa, dan dia melaporkan rambutnya “pasti berkilat.” Photo courtesy of KeratinComplex.com.


Loading...