Gambar Back-to-School – Fun Keluarga di WomansDay.com

Kembali to School Photo

Getty ImagesJGI / Jamie Grill Blend Images

Lihat gambar yang paling menarik perhatian emosi pada hari pertama sekolah

gambar

Sekolah Sekolah

Terima kasih kepada mereka yang memasuki Peraduan Moment Back-to-School Terbaik kami! Kami menerima hampir 100 penyertaan yang menunjukkan kanak-kanak yang teruja berpakaian benang yang bergaya dan senyuman yang besar, dan menyempitkan pemilihan itu ke 10 entri hebat. Klik untuk melihat pilihan kami, dan tunggu untuk pertandingan foto kami yang seterusnya, Cutest Halloween Pet Costumes!

gambar

Kejayaan Seragam

Alexa dari Fenton, Missouri, berpakaian senyuman-dan pelompat biru-plaid yang jazz-pada hari pertama sekolah Katoliknya. Terima kasih kepada Angela kerana mengemukakannya.

gambar

Syarikat Tiga

Dalam perjalanan ke perhentian bas di Suffolk, Virginia, abang Jack memberikan saudara-saudara lelaki Sam dan Thomas tip untuk bertahan hidup di elementary-a.k.a. “besar” -school. Terima kasih kepada Courtney untuk mengemukakan.

gambar

Bersatu semula dan Ia Terasa Sangat Baik

Madison dan Austin dari San Antonio, Texas, memeluk selepas kelas pertama kelas dua Austin. Kita tidak boleh memikirkan apa-apa cuter daripada cinta saudara yang sebenar! Terima kasih kepada Amber untuk menghantar.

gambar

Kanak-kanak Left Behind

Youngster Jack menghantar abangnya, William, ke hari pertama tadikanya dari kaki jalan masuknya di Hudson, Ohio. Terima kasih kepada Jen kerana menghantarnya.

gambar

Fesyen Satu Langkah

Cord dan Calla dari Circleville, Ohio, adalah stylin’-dari kepala mereka (Mohawk, Cord!) Ke jari kaki mereka (kami menyukai sandal merah, Calla!). Terima kasih kepada Jill untuk menghantar.

gambar

Apa yang Poster!

Reagan dari Greenview, Illinois, terlalu sejuk-tetapi bukan untuk sekolah-dalam warna merah jambu panasnya. Terima kasih kerana kerana menghantar.

gambar

Batu loncatan

Paul dari Piqua, Ohio, mengetuai hari pertama kelas pertama ketika dia bertukar untuk memberikan senyuman terakhir kepada ibu bangsanya. Terima kasih kepada Kazy kerana mengemukakannya.

gambar

Dipam

Jillian dari Greeley, Colorado, menang-dan terhidrat! -Dalam hari pertama sekolahnya. Terima kasih kepada Michelle kerana mengemukakannya.

gambar

Striders Mudah

Kasut Snazzy, Gabriel dan Arianna! Duo mini, yang berasal dari New Brunswick, New Jersey, bermain Velcro sukan untuk membantu memulakan tahun persekolahan. Terima kasih kepada Irma kerana mengemukakannya.

gambar

Red-Hot to Trot

Anarese dan Colton dari Riverview, Florida, memerintah trotoar dengan kedua-dua fesyen mereka (rompi sejuk, Anarese!) Dan pendirian kamera-siap (buruk kepada tulang, Batman!). Terima kasih kepada Shari kerana mengemukakannya.

Loading...