Pasangan Membeli Meja Antik Cantik, Apa Yang Mereka Cari Di Dalam Akan Membuat Jantung Jantung Anda

gambar

Anda tahu cerita-seseorang membeli kunci atau dada dan mendapati sesuatu di dalamnya benar-benar gila. Nah, satu pasangan dari Charleston, SC, mendapat lebih banyak daripada yang mereka tawar-menawar selepas membeli sebuah meja yang indah dari Antik Bachelor Hill di Walterboro berdekatan.

Ketika Russell Douglas Powell dan suaminya pulang ke rumah, mereka menyedari bahawa laci telah terkunci. Jadi mereka mengupah seorang tukang kunci untuk menyembunyikannya (mereka tidak membeli meja untuk TIDAK dapat menggunakan laci, selepas semua). Tetapi apabila tukang kunci selesai dengan tugasnya, mereka mendapati sesuatu yang tidak dijangka di dalamnya-sebuah harta karun cantik keluarga pusaka.

gambar

Meja kayu itu penuh dengan perhiasan antik, sijil kelahiran, gambar perkahwinan, kenang-kenangan, surat dari WWI dan nota tulisan tangan dari seorang wanita bernama Joanne Sauter. “Nenek Besar Jo,” ketika dia memanggil dirinya dalam surat itu, menulis kepada semua orang dalam keluarganya dan setiap barang adalah hadiah kepada salah seorang anak, cucu atau cucu-cucunya.

gambar

Powell merasakan seolah-olah, “dia mengumpul semua benda kegemaran dan kenangannya dan memasukkannya ke keluarganya untuk mencari satu hari.”

gambar

Carian Google yang cepat mendedahkan bahawa Jo telah meninggal dunia, tetapi kerana ini, Powell bertekad untuk mencari keluarga Sauter dan mengembalikan kecintaan indah ini untuk mereka menghargai selama-lamanya.

gambar

Selepas apa yang disebut Powell beberapa “penyelidikan kreatif,” suaminya Taylor terletak anak Nenek Jo, Charlie Sauter, di Upper Arlington, OH. Sekali lagi, carian Google telah dilakukan, dan mereka mendapati isteri Charlie, Robin Sauter, seorang guru di Ohio. Taylor memanggil sekolah Robin secara langsung, yang kemudian meletakkannya di telefon. Rupa-rupanya, Charlie dan isterinya Robin telah menjual meja itu ke kedai antik di Michigan beberapa tahun yang lalu, tetapi tidak mempunyai petunjuk bahawa khazanah ini tersembunyi di dalam.

gambar

Terpujilah tentang penemuan ini, Charlie dan Robin menghantar nota menyentuh kepada pasangan itu dalam ucapan terima kasih:

“Dear Taylor and Russell – Terimakasih kerana menghubungi kami mengenai kenang-kenangan dari meja, apa rahmat sejati, berikan kami tahu kos untuk menghantar barang-barang ini dan kami dengan senang hati akan membayar balik kepada anda, saya sangat berterima kasih kepada anda dan isteri anda. meluangkan masa untuk mencari kami.Nama Jo tersenyum pada anda pada hari ini Keluarga kami menghargai lebih daripada yang anda tahu.Cinta, Robin dan Charlie Sauter “

Maafkan kami semasa kami sedih bagaimana BEAUTIFUL ini.

Loading...