Rakan-rakan Sekolah Tinggi Sambung semula Untuk Cari Mereka Perlawanan Perlawanan Nyawa

Katakanlah apa yang anda akan mengenai Facebook, tetapi pasti ia mempunyai cara untuk membawa orang bersama dengan masa yang luar biasa. Ambil contoh rakan sekolah tinggi Danielle Lopez dan Crystle Johnson, yang kehilangan sentuhan selama 12 tahun. Maju ke tahun ini, apabila permintaan kawan mudah mencetuskan reuni ajaib yang menyelamatkan nyawa Danielle.

Pada masa permintaan rakan Crystle, Danielle telah memerangi penyakit buah pinggang dan sangat memerlukan pemindahan. “Saya hanya mempunyai kira-kira 11% fungsi yang tersisa,” katanya kepada WISC TV.

Setelah berada di dalam senarai menunggu selama setahun tanpa nasib, dia menulis di dinding temannya yang baru ditemui semula yang membiarkannya tahu bahawa dia masih mencari pertandingan. Tanpa teragak-agak, Crystle mendapat ujian. Akhirnya, Danielle mendapat kabar baik.

“Hati saya melompat dari sedikit gugup, tetapi juga tahu saya akan menyelamatkan nyawanya, saya akan memberi peluang lagi untuk berada di sana untuk anak-anaknya,” kata Crystle..

Pasangan itu menuju ke Universiti Wisconsin Hospital di mana pemindahan berjaya dilakukan.

“Saya tidak tahu malaikat saya Crystle akan membantu saya dengan organ penjimatan itu,” kata Danielle. Wanita yang kedua-duanya dikatakan berada di landasan yang cepat untuk pemulihan, bersetuju bahawa mereka adalah “saudara perempuan buah pinggang,” dan “terikat untuk hidup.”

Mungkin nasib itu, dan bukan hanya Facebook, yang membawa kedua-dua sahabat ini bersama-sama.

[Melalui Saluran 3000]

Loading...