The Best Baby Registry Pernah: Bahagian 4, Pengangkutan!

Selamat Datang ke Bahagian 4 dari Registry Bayi Terbaik PERNAH, saya benar-benar berat sebelah (tetapi ibu diuji!) Menulis apa sebenarnya setiap keperluan ibu baru.

Hari ini kita akan membincangkan bagaimana anda akan mendapat bugger kecil baru anda dari Point A hingga Point B.

KERUSI KERETA Anda tidak boleh meninggalkan hospital tanpa mobil, jadi pastikan untuk mendapatkannya terlebih dahulu (dan bawanya bersama anda!) Atau bersedia untuk menghantar ibu bapa ke Babies R terdekat kami semasa anda bekerja! Anda tidak perlu kerusi kereta bayi-jenis dengan pemegang yang masuk dan keluar dari pangkalan. Banyak kerusi boleh tukar pergi dari 5 hingga 40 paun (kelahiran hingga kira-kira 4 tahun) jadi anda akan baik-baik saja dengan salah satu daripada mereka. Walau bagaimanapun, lebih mudah untuk bergelut dalam bayi yang baru lahir dan keluar dari mobil yang tidak disambungkan ke dalam kereta anda, jadi saya cadangkan mendapatkannya. Selepas saya melakukan TON penyelidikan, kami mendapat Graco SnugRide 35, yang merupakan model terpanjang dari model Graco. (Emmett JUST berkembang daripada itu.) Juga, jika bayi anda tidur di kereta yang boleh ditukar, anda mungkin akan bangun apabila anda membawanya keluar. Dengan kerusi bayi, anda hanya mengetuk keluarnya dan membawanya ke bahagian dalamnya. Terdapat model yang lebih kecil, tetapi mereka kelihatannya kurang fleksibel bagi saya, dengan padding yang kurang dan sunshade jauh lebih kecil. Jika anda membuat keputusan untuk mendapatkan kerusi kereta yang boleh ditukar, ibu bapa Rory mempunyai Maxi Cosi Priori di dalam kereta mereka, yang saya tidak mempunyai sebarang aduan. Kami menggunakan Combi Coccoro, yang luar biasa dalam teksi dan secara keseluruhan saya gembira. Tetapi kali terakhir saya memeriksa, roda (untuk perjalanan) tidak tersedia, jenis bau. (Saya dapati set yang digunakan pada Craigslist!)

SOKONGAN KAMI & KULIT The Snugride dilengkapi dengan “sokongan bayi” perkara, tetapi Emmett berenang positif di mobilnya. Saya menggunakan Baby Elephant Ears untuk menjaga kepalanya di tempatnya pada mulanya, dan kami mendapat Snuzzler ketika dia sedikit lebih besar. (Dia seorang anak kecil!)

STROLLER Jika saya mempunyai bayi pertama saya sekarang, saya akan pergi dengan City Mini GT, yang mempunyai tayar yang penuh udara dan pemegang laras. Daripada mendapatkan salah satu bingkai snap pada bumbung dengan roda, dapatkan penyesuai kerusi kereta untuk City Mini anda, dan putar kereta dorong yang kukuh anda menjadi yang mesra bayi. Kami menggunakan Bob Revolution sebagai kereta dorong utama kami. Ia hebat dan mempunyai perjalanan yang sangat lancar, tetapi ia adalah berat dan besar. Dan penyesuai perlu diambil dan dimatikan dengan pemutar skru, jadi ia tidak berguna untuk perjalanan dengan bayi. Walau bagaimanapun, jogger yang paling baik, jadi jika anda akan mendapatkan kereta dorong untuk lari, pergi bersama Bob. Rakan terbaik saya memilih untuk menyelamatkan $ 100 dan mendapatkan Schwinn, dan setiap kali kita berlari dia mengatakan dia berharap dia splurged. Sekiranya anda mahukan kereta dorong yang lebih kecil, saya tidak boleh ‘lebih bahagia dengan Bumbleride Flite kami, yang sangat ringan, mempunyai tali bahu (untuk menaiki tangga bawah tanah), dan mengulangi sepenuhnya (untuk tidur siang).

BUKIT STRUKTUR Ini akan menjadi bunyi bisu, tetapi bungkusan zip adalah lebih mudah di musim sejuk daripada selimut. (Saya tahu, saya tahu, betapa sukarnya selimut itu?) Tetapi masih, berkas itu tidak pernah jatuh di tanah atau tidak terselip, yang telah menyelamatkan saya banyak cucian. Anda memerlukan satu untuk kerusi kereta jika anda menggunakan kerusi kereta bayi anda sebagai sebahagian daripada kereta dorong (jika bayi anda kurang dari 5 bulan (apabila anda boleh menggunakan kereta dorong tanpa kerusi kereta) sebelum musim sejuk) dan maka saiz bayi untuk kereta dorong.

SUNSHADE Sekiranya anda mendapat kereta bayi terbesar, anda mungkin tidak memerlukan pelindung matahari tambahan. (Dan anda pasti tidak memerlukannya di Mini City, yang mempunyai naungan yang sangat besar!) Tetapi saya berharap saya ada ketika Emmett duduk di dalam kereta untuk perjalanan pesawat terakhir kami. Saya mempunyai seorang kawan yang pergi melalui tiga atau empat pelindung matahari (dia mendapat kerusi kereta bayi yang lebih kecil, jadi dia memerlukannya) dan dia menetap di Proctect a Bub, yang kami dapat dan gunakan. (Walaupun nama bodoh.)

Pembawa Oh, pembawa yang saya gunakan! Jika saya terpaksa memilih satu, saya akan pergi dengan Ergo Sport, yang merupakan Ergo ringan. Ia mempunyai tali pinggang, tidak seperti Bjorn, jadi lebih mudah di belakang anda, dan ia boleh dipakai dengan bayi di depan atau belakang anda. Tetapi ia tidak boleh digunakan sehingga bayi adalah £ 8, jadi kami terpaksa menunggu seketika! Terdapat penyisipan bayi, yang kami telah dan digunakan, tetapi kerana cara ia ditubuhkan, saya terpaksa berhenti dan memeriksa sama ada Emmett bernafas setiap 10 saat. Selepas meminjam Bjorn rakan, saya dapati Emmett LOVED untuk menghadap ke hadapan (yang tidak boleh anda lakukan di Ergo) ketika dia agak tua, jadi saya beralih kepada itu untuk seketika. Tetapi Bjorn memanjat di bahagian tengah punggung anda, jadi ia cukup membunuh apabila bayi lebih berat. Apabila Emmett agak kecil (seperti, bayi yang baru lahir) saya menggunakan balut Moby, tetapi apabila dia cukup besar untuk dua yang lain, kami menyerang Moby. (Saya mencadangkan untuk bayi baru lahir!)

Saya minta maaf jika anda datang untuk melihat gambar bayi saya. Angelina Jolie dan Brad Pitt terlibat, dan ia adalah pertengahan Pasaran Bridal, jadi saya macam di kepala saya hari ini! Saya akan memberikan anda dua hari Isnin!

Adakah saya terlepas apa-apa? Apa keperluan perjalanan anda?

Loading...