Tutor Dalam Talian di WomansDay.com – Tapak Web Tutor Dalam Talian yang Disyorkan

CliffNotes.com

Sekiranya anda pernah terperangkap dengan anak-anak anda untuk membuat tugasan pekerjaan rumah-dia berharap dia mengambil nota yang lebih baik atau bahawa gurunya telah menghabiskan masa yang lebih sedikit mengenai subjek itu-perkhidmatan tuisyen dalam talian, yang boleh didapati selepas beberapa jam dan dalam skala yang luas , boleh bekerja dengan baik. Sama ada dia memerlukan pengalaman maya secara peribadi atau boleh mendapat manfaat daripada bacaan tambahan, terdapat banyak perkhidmatan profesional di luar sana, dilengkapi dengan guru dan pakar yang disahkan, bersedia untuk membantu (ada juga yang tersedia 24/7). Semak tiga cadangan di bawah; kami fikir mereka lebih baik mewakili pelbagai jenis perkhidmatan tuisyen dalam talian sekarang.


gambar

Tutor.com
Laman web tutor yang memenangi anugerah, Tutor.com, bangga dengan bantuan “real-time”. Dengan beribu-ribu tutor yang ada 24 jam sehari, tujuh hari seminggu-termasuk guru yang disahkan, profesor kolej, pelajar siswazah dan pelajar terpilih dari universiti terakreditasi-membantu dengan segala-galanya dari kerja rumah untuk menguji persediaan selalu dicapai. Gunakan minit yang dibeli untuk membayar sesi tunjuk ajar (satu pelajar setiap tutor), yang berlaku di dalam bilik darjah dalam talian melalui tetingkap sembang dan papan putih interaktif dua hala yang anda boleh menarik dengan tetikus anda.


gambar

HippoCampus.com
HippoCampus.org adalah perkhidmatan dalam talian percuma yang menawarkan pakej pembelajaran multimedia dalam pelbagai subjek, termasuk algebra, psikologi, agama dan sejarah A.S.. Kandungan yang dibuat oleh kolej dan universiti, bertujuan untuk menyediakan satu cabaran pembelajaran tambahan bersama dengan bantuan tugas dalam mata pelajaran pendidikan umum untuk pelajar sekolah menengah dan kolej. Laman ini direka bentuk sebagai sebahagian daripada Sumber Pendidikan Terbuka, usaha seluruh dunia untuk meningkatkan akses kepada pendidikan berkualiti untuk semua orang.


gambar

CliffsNotes.com
Apabila kita berfikir tentang CliffsNotes, kita memikirkan buku kecil kuning dan hitam yang mengandungi ringkasan-dan kadang-kadang dilihat sebagai “lembaran curang” – untuk menjimatkan masa membaca buku. Pada tahun 2004, pemiliknya, John Wiley & Sons, Inc. mengubah konsepnya menjadi pengalaman dalam talian interaktif. Memperluas subjek untuk melanjutkan kesusasteraan lepas ke dalam bahasa asing, matematik dan sains-terdapat ujian Prep and Break Break section! Juga! -Menyediakan laman web artikel dan alat online tambahan untuk membantu pelajar dan lulusan sama.

Loading...