10 Cara Yang Paling Tidak Biasa untuk Mendapatkan Wang pada Hari Perempuan – Cara Membuat Uang

gambar

iStockPhotos

Dalam masa-masa ekonomi yang kasar, masih ada cara untuk menambah pendapatan kita. Walaupun beberapa alternatif pengambilan wang adalah agak luar biasa, mereka adalah cara terbaik untuk mendapatkan wang tunai tambahan.

1. Buat pernyataan dalam pengiklanan Adakah anda tahu anda boleh membuat $ 500 sebulan dengan meletakkan iklan di kereta anda? Ada yang mengambil langkah-langkah yang lebih drastik dengan menjual ruang iklan di badan mereka menggunakan tayar bayar-as-you-go! Lawati blog dibayar-for-driving.blogspot.com untuk petunjuk.

2. Jual rambut anda Jika rambut anda yang panjang dan cantik memerlukan gaya baru, anda mungkin mempertimbangkan memotongnya dan menjualnya. Sesetengah syarikat membayar beribu-ribu ringgit untuk kunci cantik. Anda boleh meneroka BuyandSellHair.com untuk memulakan.

3. Model Jika orang memuji anda kerana mempunyai tangan yang cantik, anda mungkin menganggap kerja sebagai model tangan. Terdapat keperluan yang hebat dalam industri perhiasan untuk model tangan. Lawati HandModels.net untuk idea apa yang diharapkan.

4. Mula teksi haiwan kesayangan Sesetengah pemilik haiwan peliharaan terlalu sibuk untuk membuat temuduga jabatan doktor haiwan dan jagaan. Itulah di mana anda masuk Jika anda suka haiwan kesayangan, maka mengapa tidak membuat wang mengambil haiwan peliharaan untuk janji mereka? Anda juga mungkin menawarkan untuk membeli mereka membeli-belah untuk makanan dan mainan. Lihat PetTaxiNewYork.com untuk melihat bagaimana satu syarikat memenuhi keperluan ini.

5. Berikan harapan membeli-belah orang Syarikat seperti Half.com dan eBay.com membolehkan pembeli ingin item yang tidak tersedia di laman web mereka. Anda boleh membuat wang dengan meneliti barang-barang yang diminta oleh orang, membelinya pada harga diskaun dan menjualnya untuk keuntungan.

6. Nasihat tawaran pada harga JustAnswer.com membayar anda untuk menjawab soalan orang. Sesetengah syarikat membayar berdasarkan darjah dan pengalaman sementara yang lain membayar berdasarkan bilangan jawapan yang diterima yang anda buat. Sama ada cara, ini adalah cara yang menyeronokkan dan mudah untuk menghasilkan wang.

7. Buat kraf untuk dijual Adakah anda tahu anda boleh menghidupkan pembalut gusi ke dalam perhiasan? Terdapat beratus-ratus kraf percuma, mesra alam seperti ini dalam talian. Pastikan untuk melawat Etsy.com untuk melihat kemunculan e-crafts. Lakukan sedikit penyelidikan, dan ketahui bagaimana anda boleh menjadikan sampah menjadi harta. Terbaik dari semua, dengan bahan kitar semula, anda boleh label produk anda hijau dan membuat keuntungan yang lebih besar.

8. Manfaatkan mata tajam anda Sekiranya anda seorang peniaga yang suka mencungkil urus niaga di jualan halaman dan di rak pelepasan, pertimbangkan untuk menggunakannya sebagai cara untuk membuat wang. Kebiasaan anda untuk mencari tawaran murah, koleksi yang jarang ditemui dan banyak lagi boleh menjana keuntungan besar jika anda memutuskan untuk menjual semula barangan yang didambakan pada eBay.com atau tapak lelong lain.

9. Menyampaikan barangan runcit dan pesanan restoran Banyak bandar kecil yang kurang perkhidmatan penghantaran. Anda boleh memanfaatkan fakta ini dengan menyampaikan pesanan restoran kepada perniagaan atau barangan runcit ke rumah orang. Ia mungkin mengambil sedikit kerja untuk menyebarkan perkataan, tetapi apabila orang mengetahui tentang perkhidmatan anda, ini dengan mudah boleh menjadi pekerjaan sepenuh masa. Anda boleh mendapatkan pekerjaan penghantaran di kawasan anda dengan menghubungi perniagaan tempatan atau melihat laman web pekerjaan seperti Indeed.com.

10. Tuan rumah lawatan kuliner Sekiranya anda tinggal di kawasan pelancongan atau bandar besar, anda boleh membuat wang tambahan untuk memperkenalkan orang kepada hidangan masakan baru. Sebagai contoh, ambil pelancong di sekitar bandar untuk mencuba kegemaran serantau. Anda boleh melakukan diskaun dengan restoran tempatan dan caj pelanggan satu harga untuk keseluruhan lawatan. Anda juga boleh mendapatkan pensijilan dari Akademi Panduan Antarabangsa.

Loading...