14 Best Jobs From Home Jobs – Idea Baik untuk Bekerja di Rumah

kerja at home jobs

Getty Images

Dalam dunia yang semakin digital, tidak pernah ada masa yang lebih baik untuk bekerja dari rumah. Pekerjaan di rumah adalah alternatif kerja yang hebat, sama ada anda sedang berusaha untuk mendapatkan persembahan tempatan, perlu tinggal di rumah untuk kesihatan anda sendiri atau menjaga orang yang disayangi, atau semata-mata tidak merasakan pemikiran keramaian ke tempat kerja setiap hari. Lebih dari 40 juta rakyat Amerika bekerja dari jauh, menurut kumpulan kerjasama advokasi Telework Coalition, walaupun ia hanya hiruk sampingan sepanjang masa untuk menambah pendapatan mereka. Dan apabila ekonomi bertambah baik, lebih banyak syarikat akan mencari kakitangan tambahan untuk telecommute. Untuk pekerjaan terpencil, anda memerlukan komputer dan sambungan Internet, beberapa kemahiran asas, dan sikap boleh lakukan. Klik melalui senarai bidang pekerjaan yang sedang berkembang sekarang, dan temukan lebih banyak lagi cara untuk mendapatkan wang dari rumah.

The Job: Airbnb Host

kerja from home airbnb host

Getty Images

Apa yang Dibayar: $ 924 sebulan secara purata

Sempurna Untuk: Seseorang dengan ruang ganti yang suka bertemu orang baru dan mengetahui semua tempat panas di bandar.

Apa ini: Laman sewa jangka pendek membolehkan anda menyenaraikan harta anda untuk tetamu bercuti di kawasan anda untuk menempah. Jika anda menyimpan rumah yang bersih dan suka menjadi tuan rumah, pertimbangkan untuk meletakkan bilik tetamu anda (atau rumah tetamu!) Di laman web ini.

Cara Dapatkannya: Lawati Airbnb, VRBO, atau HomeAway untuk bermula.

The Job: Petsitting

kerja at home petsitting

Getty Images

Apa yang Dibayar: Berpotensi $ 1,000 sebulan

Sempurna Untuk: Pencinta anjing dengan banyak cinta (dan snuggles) untuk memberi.

Apa ini: Tontonlah anak-anak dan bayar! Lebih mudah daripada menjaga kanak-kanak, haiwan peliharaan untuk pemilik anjing luar bandar boleh menjadi cara yang menyeronokkan, terapeutik untuk menghasilkan wang di sisi. Tetapkan harga sendiri dan pilih sama ada mereka datang ke rumah atau pergi ke tempat mereka. Tambahan pula, anda akan mendapat latihan mengejar teman berkaki empat baru anda!

Cara Dapatkannya: Daftar untuk menjadi pengasuh di DogVacay dan Rover atau anjing berjalan kaki di Wag.

Kerja: Perunding atau Jurujual Langsung

kerja at home consultant job

Getty Images

Apa yang Dibayar: Ia bergantung kepada syarikat, tetapi anda biasanya membawa pulang 20% ​​hingga 35% daripada jualan dalam komisen.

Sempurna Untuk: Seseorang yang mempunyai semangat keusahawanan, banyak tenaga dan suka bertemu orang baru.

Apa ini: Fikirkan Mary Kay (kosmetik), Chef Pampered (peralatan dapur), atau Rodan + Fields (penjagaan kulit) -dalam masa, anda membina asas pelanggan yang anda menjual barangan syarikat. “Terdapat beberapa sebab mengapa saya membuat keputusan untuk menjadi perunding,” kata perunding bebas Rodan + Field Debbie Royer. “Saya telah melihat betapa besarnya berkat perniagaan itu kepada rakan saya dan kakak ipar saya. Selain itu, segala-galanya boleh dilakukan dari telefon saya, dan menjadi ibu kepada kanak-kanak prasekolah dan bayi yang saya tidak mempunyai banyak masa tambahan untuk duduk di komputer. “

Cara Dapatkannya: Anda boleh memohon secara langsung melalui syarikat-syarikat, seperti Stella & Dot, sebuah syarikat perhiasan yang mempunyai lebih dari $ 100 juta dalam jualan pada tahun 2010. Beberapa yang baik termasuk Avon (penjagaan isi rumah dan peribadi), The Cocoa Exchange (coklat dan banyak lagi) dan Alice’s Table (bunga). Anda juga boleh melawat laman web Persatuan Jualan Langsung-semua syarikat yang disenaraikan di sini bersetuju untuk mematuhi kod etika, sehingga mereka hanya menawarkan peluang yang sah. Biasanya wakil membuat pelaburan kecil untuk memulakan (ini adalah amalan yang sah dan standard), dan kadang-kadang membayar bayaran untuk barangan yang dijual. Selepas itu anda boleh bekerja seberapa banyak atau sedikit yang anda mahu, dan melihat keuntungan berdasarkan berapa banyak yang anda jual.

Kerja: Pembantu Maya

maya assistant work from home

Getty Images

Apa yang Dibayar: Sekitar $ 10 hingga $ 15 sejam

Sesuai untuk: Seseorang yang sangat teratur dengan keupayaan untuk multitask.

Apa ini: Banyak syarikat menyewa pembantu maya yang bekerja sendiri untuk menjimatkan kos pekerjaan. Anda akan melaksanakan tugas pejabat biasa dari rumah seperti menjawab e-mel, mengurus kalendar, memasukkan data, dan membantu dengan media sosial.

Cara Dapatkannya: Mulakan dengan laman web seperti Upwork.com, FlexJobs.com, dan PeoplePerHour.com untuk mencari peluang bebas berkaitan dengan bantuan maya.

The Job: Transcriptionist

transkripsi work from home

Getty Images

Apa yang Dibayar: Sehingga $ 25 sejam atau lebih

Sempurna Untuk: Seseorang mencari pekerjaan yang fleksibel yang memerlukan sedikit pengalaman tanpa pengalaman sebelumnya.

Apa ini: Transkripsi pada dasarnya melibatkan anda mendengar fail audio dan menaip apa yang anda dengar. Cukup mudah, bukan? Syarikat biasanya menyewa transcriptionis tanpa banyak pengalaman, jadi sesetengah postingan pekerjaan mungkin hanya memerlukan komputer dan keyboard untuk bermula. Pekerjaan transkripsi boleh berbeza-beza daripada menyalin kuliah kolej kepada imlak doktor, sementara kebanyakan syarikat membenarkan anda membuat jadual anda sendiri.

Cara Dapatkannya: Sebagai seorang pemula, anda boleh mencari kerja transkripsi peringkat kemasukan di TranscribeAnywhere.com, TranscribeMe.com, dan Quicktate.com. Kebanyakan majikan memberikan ujian menulis pendek untuk mengukur ketepatan menaip dan perhatian anda kepada detail sebelum anda menerima sebarang tugas rasmi.

The Job: Survey Taker

kaji selidik taker work at home

Getty Images

Apa yang Dibayar: $ 1 hingga $ 50 setiap tinjauan, bergantung kepada berapa banyak masa yang diperlukan

Sempurna Untuk: Orang yang sentiasa mempunyai pendapat.

Apa ini: Anda mungkin mengambil tinjauan pendapat, menjawab soalan tentang tabiat membeli-belah atau semak produk. Anda biasanya dibayar secara tunai (PayPal atau cek pos) atau dengan mata yang boleh ditebus untuk kad hadiah.

Cara Dapatkannya: Lawati syarikat seperti DarwinsData.com, PineconeResearch.com dan PaidViewpoint.com. (Cari “survei” di RealWaystoEarnMoneyOnline.com untuk lebih banyak pilihan.) Kemudian mendaftar dengan seberapa banyak laman web yang anda boleh. Laman web akan menghubungi anda apabila tinjauan yang sesuai dengan pop demografi anda, dan anda segera mengambilnya. Satu kata yang bijak: Jangan mendaftar di mana-mana yang mempunyai yuran keahlian, meminta nombor Jaminan Sosial atau maklumat bank anda, atau tidak jelas tentang pembayaran.

Lihat Juga: Lebih Banyak Cara Membuat Wang dari Rumah

Kerja: Penguji Laman Web

laman web tester jobs

Getty Images

Apa yang Dibayar: $ 10 hingga $ 15 setiap ujian

Sempurna Untuk: Web-surfer berorientasikan detail.

Apa ini: Banyak syarikat membayar penguji dalam talian untuk memastikan laman web adalah intuitif dan mudah dinavigasi. “Anda pada dasarnya ikut arahan yang diberikan untuk menyemak laman web,” kata Anna Thurman, pengasas RealWaysToEarnMoneyOnline.com, laman web yang telah mengkaji lebih daripada 500 peluang kerja dalam talian. “Ia biasanya hanya mengambil kira-kira 15 minit setiap ujian.” Thurman mengesyorkan mendaftar dengan 10 hingga 12 syarikat yang berlainan kerana peluang untuk menguji laman-laman web ini didahulukan datang dahulu, berkhidmat dahulu. “Ada orang yang membuat $ 100 hingga $ 200 sebulan dengan tinggal di atas ujian itu,” kata Thurman.

Cara Dapatkannya: Mulakan dengan laman web seperti UserTesting.com, YouEye.com dan Userlytics.com. Daftar dengan pelbagai syarikat untuk peluang untuk menguji seberapa banyak laman web yang mungkin. Sebaik sahaja anda berada dalam sistem, anda akan diemail apabila penguji diperlukan, dan jika anda adalah yang pertama untuk menjawab, harapkan menghabiskan 15 hingga 20 minit untuk menyelesaikan ujian. Banyak laman web memerlukan mikrofon dan / atau webcam, yang dibina untuk kebanyakan komputer riba-tetapi jika anda perlu membeli satu, mereka tidak mahal. Laman penguji biasanya membayar dalam masa satu atau dua minggu melalui PayPal.

The Job: Vlogger (Filem dan Cara Pasang Iklan)

vlogger work at home job

Getty Images

Apa yang Dibayar: $ 1 hingga $ 2 setiap 1,000 hits; Pembayaran bergantung kepada berapa orang mengklik pada video anda. Pandangan tentang pelbagai tutorial YouTube popular dari 20,000 hingga 300,000 dan lebih tinggi.

Sempurna Untuk: Genius kreatif yang diajar sendiri.

Apa ini: Adakah orang bertanya kepadamu rahsia untuk memecahkan kerak pai atau bagaimana anda membuat bunga itu? “Semua orang tahu cara melakukan sesuatu, atau mempunyai hobi yang mereka nikmati,” kata Kimberly Lawson, pemilik OohLaLuxe.net, yang telah mencipta video tutorial fesyen dan kecantikan. “Ini dengan mudah boleh menjadi keuntungan.” Hanya mendaftar untuk akaun YouTube percuma. Kemudian gunakan telefon pintar atau kamera digital untuk merakam diri anda menerangkan dan menunjukkan bagaimana anda mengerjakan sihir anda. (Jika anda lebih cerdas teknologi atau mempunyai pembuat filem remaja yang berkembang di rumah anda, anda boleh menggunakan perisian desktop, seperti Windows Movie Maker, untuk membuat video slaid.) “Sebaik sahaja anda memuat naik video ke YouTube, program rakan kongsi, “kata Lawson. YouTube kemudian akan meletakkan iklan di dalam atau berhampiran video anda, dan anda akan mendapat wang dari iklan itu sendiri, tontonan video dan klik melalui. “Kuncinya adalah untuk meletakkan putaran unik pada video anda,” kata Lawson, terutama jika terdapat banyak orang lain dalam subjek yang sama.

Cara Dapatkannya:Jika anda menembak video dengan telefon anda, buka apl YouTube dan tekan “hantar.” Jika anda memuat naik dari komputer, lawati YouTube, dan klik butang “upload” di sudut kanan atas skrin. Anda akan melihat tempat untuk menyeret fail video anda. Untuk mendaftar dalam program rakan kongsi, klik pada tetapan YouTube, periksa bulatan di sebelah “Benarkan Iklan,” kemudian klik pada “Lihat Ciri Tambahan.” Di halaman pengewangan YouTube, ikut serta. Secara amnya, anda mesti mendapat minimum sebelum anda dibayar, dan YouTube membayar bulanan-jika anda tidak mendapat pendapatan dalam tempoh satu bulan, baki gulung.

Lihat Juga: 6 Trik Menyelamatkan Wang yang Sebenarnya Berfungsi

Kerja: Pelatih Bahasa Inggeris Korporat

bahasa inggeris trainer jobs

Getty Images

Apa yang Dibayar: Sekitar $ 15 sejam

Sempurna Untuk: Penceramah Bahasa Inggeris asli dengan kemahiran komputer asas dan minat terhadap budaya lain yang suka berbual dalam talian atau melalui telefon. Pengalaman pejabat sangat membantu, kerana kebanyakan pelajar bekerja di persekitaran korporat. Anda juga memerlukan komputer anda sendiri dan sambungan internet berkelajuan tinggi. Sekiranya anda dwibahasa, itu adalah tambahan.

Apa ini: Pelajar-pelajar di negara-negara termasuk Jepun, Korea, Perancis dan Jerman mencari penceramah bahasa Inggeris untuk berlatih dengannya. Sesi memberi tumpuan kepada perkara-perkara seperti membuat ceramah kecil profesional atau menjalankan mesyuarat (jurulatih disediakan dengan spesifik mengenai bagaimana untuk mengajar setiap topik, dan juga dilatih diri selama dua hari sebelum memulakan pekerjaan). Pelajaran berlaku sama ada melalui telefon atau pada perkhidmatan video Internet secara langsung seperti Skype-kadang-kadang pada waktu malam, kerana anda bekerja dengan pelajar dalam zon waktu yang berbeza. Anda perlu melakukan sekurang-kurangnya 20 jam seminggu pada waktu yang konsisten, dan boleh bekerja sebanyak 35 jam.

Cara Dapatkannya: GoFluent.com adalah sebuah syarikat latihan bahasa Inggeris yang bekerja dengan 12 syarikat terbesar di dunia. Terdapat juga pekerjaan di luar sana untuk bahasa Inggeris sebagai guru Bahasa Kedua (ESL), yang lebih berstruktur. Lawati ISUS (iSpeakUSpeak.com), sebuah syarikat penempatan dan latihan. Walaupun ijazah dalam pendidikan atau ESL adalah ideal, anda digalakkan untuk memohon jika anda bersemangat dan bersuara.

Kerja: Jururawat Telefon

telefon nurse job

Getty Images

Apa yang Dibayar: Bersaing dengan gaji jururawat biasa, iaitu $ 50,000 atau lebih

Sempurna Untuk: Seseorang yang mempunyai ijazah kejururawatan.

Apa ini: Penanggung insurans kesihatan atau syarikat pengurusan kesihatan lain, termasuk Humana, Aetna dan UnitedHealth Group, menyewa jururawat dari jauh untuk melaksanakan tugas seperti pengurusan kes, kebenaran rawatan dan pendidikan pesakit.

Cara Dapatkannya: Untuk mencari kedudukan yang sesuai untuk anda, lihat senarai di syarikat penempatan pekerjaan perubatan seperti MedicalJobsOnline.com, The Judge Group (Judge.com), dan MedZilla (Medzilla.com).

Kerja: Penilai Mesin Pencari

carian engine evaluator job

Kristiane Vey / Jump Fotoagentur

Apa yang Dibayar: $ 9 hingga $ 10 sejam

Sempurna Untuk: Pembesar suara bahasa Inggeris yang ada di dalam filem dan muzik, serta mereka yang biasa dengan budaya lain.

Apa ini: Syarikat seperti Google dan Yahoo! memberi anda maklumat untuk mencari, dan anda memberitahu mereka sejauh mana hasilnya sesuai dengan apa yang anda cari. Adakah pencarian untuk Lady Antebellum muncul laman web mengenai kumpulan muzik atau pautan ke maklumat tempoh pra-Sivil? Jika anda Latina, sebagai contoh, anda mungkin diminta untuk mencari cara penceramah bahasa Sepanyol boleh melakukan carian dalam bahasa Inggeris. Pekerjaan biasanya antara 10 hingga 25 jam seminggu.

Cara Dapatkannya: Kebanyakan syarikat menyewa melalui firma seperti Leapforce At Home dan Appen Butler Hill.

Kerja: Wakil Perkhidmatan Pelanggan

pelanggan service rep job at home

Getty Images

Apa yang Dibayar: $ 8 hingga $ 18 sejam

Sempurna Untuk: Orang “orang” dengan kesabaran untuk ganti yang baik ketika bercakap di telefon semasa di komputer.

Apa ini: Syarikat mencari pekerja dengan kebolehan berbahasa yang hebat dan kemahiran komputer yang kukuh untuk membantu pelanggan mencari saiz yang betul, membuat pesanan atau menyelesaikan konflik. Kedua-dua jawatan penuh dan separuh masa boleh didapati, dan anda pada amnya dikehendaki untuk menumpukan satu blok masa selama empat jam.

Cara Dapatkannya: Khidmat pelanggan adalah bidang kerja di rumah yang terbesar, dengan syarikat termasuk Spiegel, Hilton, Best Western, HSN, 1-800-FLOWERS dan banyak lagi yang menggunakan wakil di rumah. Mengisi permohonan dengan syarikat-syarikat kakitangan seperti Arise, Akses Alpine, VIPdesk, LiveOps, dan Convergys, yang semuanya adalah syarikat-syarikat yang menyewa melalui mereka. Jika anda memerlukan faedah, cari melalui syarikat kakitangan yang akan menyewa anda sebagai pekerja (Akses Alpine, VIPdesk dan Convergys melakukan ini) dan bukannya kontraktor bebas. Sekiranya anda seorang kontraktor, anda mungkin diminta membayar sedikit bayaran (antara $ 15 dan $ 35) untuk pemeriksaan latar belakang. Walaupun bayaran boleh menjadi tanda penipuan, kontraktor bebas bertanggungjawab atas perbelanjaan mereka sendiri.

Kerja: Guru Dalam Talian

dalam talian teacher work at home

Getty Images

Apa yang Dibayar: Gaji purata untuk tahun pertama adalah sekitar $ 30,000; guru-guru dari beberapa mata pelajaran dibayar lebih daripada yang lain.

Sempurna Untuk: Guru yang tidak mahu jadual sekolah biasa.

Apa ini: Daripada berdiri di dalam bilik darjah, anda akan mengajar melalui Skype atau dalam sesi seberang. Terdapat permintaan yang semakin meningkat untuk guru dalam semua subjek, tetapi terutamanya topik utama seperti bahasa Inggeris, sejarah dan sains.

Cara Dapatkannya: Lihat K12 (K12.com) dan Akademi Sambungan (ConnectionsAcademy.com). Kedua-dua organisasi menawarkan pelbagai faedah-termasuk insurans kesihatan, akaun simpanan persaraan dan masa berbayar-bergantung kepada tempat tinggal anda. Seperti mana-mana pekerjaan di mana anda bekerja dengan anak-anak, akan ada latar belakang dan pemeriksaan rujukan serta wawancara. Anda juga mungkin perlu dilesenkan untuk mengajar di negeri tempat pelajar tinggal.

Kerja: Tutor Maya

kerja at home tutor job

Getty Images

Apa yang Dibayar: $ 12 hingga $ 35 sejam

Sempurna Untuk: Orang yang hanya mempunyai masa untuk bekerja dan pengetahuan yang luas atau kepakaran dalam subjek, atau fasih dalam bahasa asing.

Apa ini: Anda bekerja dengan pelajar yang memerlukan bantuan tambahan, biasanya selama setengah jam melalui telefon atau Skype.

Cara Dapatkannya: Sylvan Learning (Tutoring.SylvanLearning.com), Tutor.com, TutorVista.com dan Tutorzilla (Tutorzilla.com) semuanya menawarkan keratan rentas yang baik bagi jenis pekerjaan tutor yang berpusat di luar sana, dan mereka semua mempunyai reputasi yang hebat dengan pelajar dan guru. Oleh kerana anda akan bekerja dengan kanak-kanak, anda boleh mengharapkan pemeriksaan latar belakang sebelum anda disewa.

Scam Alert!

kerja at home scam

Getty Images

Tonton bendera merah ini apabila anda mencari peluang menghasilkan wang dalam talian.

• Laman web ini tidak mempunyai maklumat hubungan. Perniagaan yang sah mempunyai cara untuk anda menjangkau mereka. Cari laman “Perihal” yang menawarkan maklumat mengenai syarikat atau Ketua Pegawai Eksekutif, bersama dengan nombor telefon, alamat atau e-mel kenalan. (Cuba panggil nombor untuk melihat jika ada orang yang menjawab.) Laman web yang hanya mempunyai borang hubungan dan tidak ada cara lain untuk berhubung dengan manusia sebenarnya adalah mencurigakan.

• Kedengarannya terlalu baik untuk menjadi kenyataan. Janji bahawa anda akan membuat ribuan dolar seminggu di rumah tidak pernah menjadi realiti.

• Terdapat aduan dalam talian. Lakukan carian Internet pantas: Taip nama laman web dan “penipuan” dan lihat apa yang muncul. Jika orang telah dibawa naik, mereka biasanya akan mencatatkannya.

• Ada bayaran. Kebanyakan laman web yang sah tidak akan mengenakan bayaran kepada anda untuk mendaftar. Terdapat beberapa pengecualian-seperti keahlian ke papan kerja yang sah, seperti FlexJobs.com, yang menyiarkan jawatan bebas dan telecommuting-tetapi jika anda tidak pasti mengapa anda membayar bayaran, lihat di tempat lain.

Sumber: Christine Durst, pengasas bersama, RatRaceRebellion.com. Holly Hanna, pengasas blog TheWorkAtHomeWoman.com, Amy Robinson, ketua pegawai pemasaran, Persatuan Jualan Langsung. Lois Greisman, pengarah bersekutu, bahagian pemasaran, FTC

Loading...