Idea Jualan Baking – Item Jualan Bake Terbaik

wanita at bake sale

John Carey / Getty

Anda bukan satu-satunya orang yang memikat coklat untuk mendapatkan wang untuk gereja atau sekolah anda. Pemotongan belanjawan memaksa ahli bukan kewangan negara untuk mengetuk strategi ini, jadi mencuri teknik besar liga mereka.

1. Menampung tabiat makan yang berlainan.

Bebas gluten, tanpa gula, bebas tenusu dan kacang tanah … stok merawat untuk orang-orang dengan alergi dan sensitiviti makanan boleh melunaskan dalam jualan.

2. Buat paparan artful.

Susun item dalam keranjang rotan dan pada piring menarik, dan gunakan spanduk bercetak yang dengan jelas menunjukkan nama sekolah atau badan amal anda untuk memastikan pelanggan anda sah.

3. Bundle your buys.

Gandakan jumlah anda dengan menjual kuki dalam beg dua hingga empat, yang lebih mudah bagi pelanggan untuk merebut.

4. Harga secara kompetitif.

Jika kedai roti mewah di bandar anda mengenakan bayaran $ 2 untuk kek cawan, anda juga sepatutnya. Pai dan kek seluruhnya sangat menguntungkan, kerana anda boleh menjualnya dengan harga $ 20 hingga $ 40 pop. Ia adalah untuk tujuan yang besar, jadi pelanggan anda akan mengambil langkah itu.

5. Terima kad kredit.

Mengambil plastik sangat mudah dan membuka aliran pendapatan yang besar. Orang-orang cenderung menghabiskan lebih banyak dengan kredit- $ 20, sebagai contoh, berbanding dengan $ 5 untuk jualan tunai-yang membuat 2.7% fee transaksi berharga. Minta pembaca kad kredit percuma untuk telefon pintar Android dan Apple dari Paypal (Paypal.com/Here) atau Square (SquareUp.com).

6. Mengeluarkan balang derma.

Dengan cara ini, pesakit diet dan penunjuk perasaan lain akan menghadapi masa yang sukar tidak menyokong sebab anda layak.

Sumber: Amy Crowell, pengarah The Great American Bake Sale, sebuah kempen yang dijalankan oleh nonprofit anti-kanak-lapar Share Our Strength. Sukarelawan Masyarakat Amanda Woodhead, Leukemia & Lymphoma.

Loading...