2016 Host & Anugerah Anugerah Pakaian Pakaian

gambar

Temui artis yang tampil di penghargaan 2016.

A Look Inside the 2016 Red Dress Awards

Hoda Kotb, Co-Host, Jam Keempat HARI INI dan Koresponden, Dateline NBC

gambar

Courtesy Hoda Kotb

Hoda Kotb adalah tuan rumah bersama jam keempat NBC HARI INI. Dia mula menjadi tuan rumah pada pukul 10 pagi ketika ia memulakan kerjaya pada tahun 2007, dan dia kini menjadi tuan rumah bersama Kathie Lee Gifford. Kotb juga telah menjadi Dateline NBC wartawan sejak tahun 1998, dan adalah a New York Times pengarang terlaris untuk dua buah buku, Hoda: Bagaimana Saya Bertahan Zon Perang, Rambut Buruk, Kanser dan Kathie Lee dan Sepuluh Tahun Kemudian: Enam Orang Yang Menghadapi Kesukaran dan Mengubah Kehidupan Mereka. Buku ketiga beliau, Di mana Kami Belong, telah dikeluarkan pada bulan Januari 2016.

Sejak Gifford dan Kotb bekerjasama, jam keempat HARI INI telah dipuji sebagai “pelantikan televisyen” oleh Hiburan Mingguan, dan “HARI INIselamat sejahtera “oleh USA Today. Pada tahun 2010, HARI INI menerima Emmy Siang untuk Program Pagi Cemerlang.

Kotb telah merangkumi pelbagai cerita domestik dan antarabangsa di semua platform NBC News serta banyak cerita dan ciri minat manusia. Beliau meliputi, mendalam, selepas tahun dan satu tahun taufan Katrina, cerita peribadi kepada Kotb, yang tinggal di New Orleans selama enam tahun. Dia telah melaporkan mengenai perang di Iraq, konflik antara Israel dan Palestin di Tebing Barat dan Gaza, dan perang di Afghanistan. Kotb melakukan wawancara eksklusif dengan Aung San Suu Kyi, seorang pemimpin yang diiktiraf di peringkat antarabangsa, menandakan kali pertama dalam 11 tahun bahawa Suu Kyi ditemuramah oleh rangkaian televisyen Amerika. Dari tahun 2004 hingga 2008, beliau berkhidmat sebagai tuan rumah siri bersindiket mingguan Jumlah Kesihatan Anda.

Kotb melangkah ke Asia Tenggara untuk menampung kesan tsunami yang dahsyat, dan dia mengembara ke Burma yang diancam perang, yang diketuai secara rahsia oleh askar pemberontak, untuk melaporkan kisah pahlawan kembar berusia 12 tahun yang dikatakan mempunyai kuasa ajaib. Kotb juga menggabungkan MSNBC khas pada perlumbaan, Shades of Hope … Shadows of Hate, dilaporkan dari Birmingham, AL, di laman bekas pengeboman Klan.

Kotb adalah kanser payudara lima tahun yang terselamat dan telah menjadi sebahagian daripada beberapa inisiatif untuk meningkatkan kesedaran mengenai penyakit ini. Diagnosa pada bulan Mac 2007, dia berkongsi kisahnya HARI INI pada bulan Oktober 2007.

Kotb menerima banyak anugerah, termasuk Anugerah Gracie 2008 untuk Pencapaian Individu, Anugerah Alfred I. 2008 duPont-Columbia University dan Peabody yang berprestij pada tahun 2006 untuknya Dateline NBC laporan Pendidikan Cik Groves. Nominee empat kali Emmy juga memenangi Anugerah Headliner 2004, Anugerah Gracie 2003 dan Anugerah Edward R. Murrow pada tahun 2002.

Kotb lulus dari Virginia Tech University dengan BA dalam kewartawanan siaran. Dia tinggal di New York City.

The Band Perry

gambar

Anugerah Grammy yang memenangi trio adik (Kimberly, Reid dan Neil) Band Perry telah membuktikan kehadiran yang tidak boleh dihalang dalam muzik. The Band Perry, yang dilancarkan pada tahun 2010, menyampaikan lima singel hit: pelakon sekstuple-platinum “If I Die Young” – video yang kini bersertifikat Vevo untuk mencapai 100 juta mainan, platinum yang menjual “You Lie,” yang # 1 single “All Your Life”, “Hip to My Heart” dan “Postcard from Paris” yang diperakui emas.

Untuk pemeriksaan 2013 yang disahkan emas mereka Perintis, Band Perry menawarkan platinum # 1 singles “Better Dig Two” dan “DONE” (yang pertama untuk Reid dan Neil sebagai penulis lagu), serta smash hits “Do not Let Me Be Lonely” dan “Chainsaw. ” Menendang KAMI ADALAH PIONEERS WORLD TOUR di akhir tahun 2013, trio tersebut memainkan ratusan tempat dari Seattle ke Sweden.

Pada bulan Februari 2015, The Band Perry memenangi Anugerah Grammy untuk Best Country Duo / Performance Group, yang turut mendapat pelbagai anugerah daripada Persatuan Muzik Negara, Anugerah Muzik CMT, Anugerah Negara Amerika dan Akademi Muzik Negara. Baru-baru ini dinamai duta besar untuk Remaja Kanker Amerika (amal yang diasaskan oleh The Who’s Roger Daltrey), The Band Perry meletakkan sentuhan terakhir pada album studio ketiga mereka. Single anthem baru band “Live Forever” dan video muzik yang disertakan sekarang. Untuk tarikh lawatan dan lebih lanjut mengenai TBP, lawati thebandperry.com.

Christina Bianco

gambar

Anugerah Drama Meja dua kali yang dinamakan pelakon, penyanyi dan pengkritik Christina Bianco telah menjadi sensasi YouTube dengan video tayangan diva beliau. Memperolehi lebih 21 juta pandangan di seluruh dunia, Bianco terkenal dengan penggambarannya “Total Eclipse of the Heart” dan “Let It Go,” yang membawa kepada persembahan pada program-program televisyen utama seperti The Ellen Degeneres Show dan The Queen Latifah Show. Bianco membuat debutnya di West End yang dibintangi dalam pengeluaran The Menier Chocolate yang dipuji Broadway Forbidden di Vaudeville Theatre di London. Di New York, Bianco baru-baru ini membintangi Off-Broadway dalam komedi multicharacter satu-wanita, Permohonan Tertunda (Penamaan Anugerah Drama Meja). Kredit New York yang lain termasuk Berita Muzik yang, Broadway Forbidden, Pergi ke Rehab (Penamaan Anugerah Drama Meja), Raffi On Broadway di Teater Gershwin, Perkahwinan Tony dan Tina (Tina) dan Ia Harus Jadi Dia. Bianco berasal dari Dora dalam jelajah nasional yang panjang Dora The Explorer Live, termasuk larian yang dijual di Dewan Muzik Radio City.

Di televisyen, Bianco kini memainkan peranan berulang Bianca di sitkom POP TV Kagumkan saya, dihasilkan oleh SoulPancake. Dia baru-baru ini muncul dalam siri filem asli Hallmark, Tandatangan, Dimeteraikan, Dihantar dan VH1 I Love the 2000’s. Sebagai artis cabaret, Bianco tampil mingguan dalam lapan bulan yang lalu 11 Bilangan O’Clock di Feinstein di Loews Regency. Dia telah menunjukkan persembahan solo yang kritikal, Moments Diva dan Parti Satu, untuk menjual orang ramai di Birdland NYC dan serantau di A.S. Abroad, Bianco telah menjual tajuk utama di Hippodrome yang terkenal di London dan bilik Elgar yang berprestij di Royal Albert Hall. Bianco juga melakukan persembahannya di pelbagai kapal pelayaran antarabangsa.

Bianco kerap melakukan konsert sebagai pemain solo dengan Orkestra Simfoni Indianapolis serta simfoni utama A.S. dan Kanada yang lain. Dia telah menyanyi dengan bintang R & B Deborah Cox, tetamu membintangi The Jerry Lewis Telethon dan tampil di NBC’s the HARI INI tunjukkan. Bianco telah ditemuramah dan dilakukan untuk media hiburan hiburan berikut: HuffPost Live, ABC, NPR, CBS, Hallmark’s Rumah & Keluarga, Pix 11 dan Foxnews.com. Untuk maklumat lanjut, lawati christinabianco.com.

The CraigLewis Band

gambar

The CraigLewis Band terdiri daripada dua sahabat terbaik dari Atlanta, GA. Nama kedua ialah gabungan nama terakhir mereka (Zuri Craig dan Jeffery Lewis). Para penyanyi bertemu ketika bersaing antara satu sama lain dalam pertandingan bakat. Mereka masih tidak boleh membuat keputusan yang sebenarnya memenangi persaingan, tetapi itu tidak penting sekarang kerana mereka telah menyanyi selama 10 tahun.

Setelah berkumpul bersama selama bertahun-tahun, mereka dihubungi oleh Tyler Perry dan mempunyai peluang untuk tampil bersama dengannya di panggung pentasnya, Keluarga Big Happy Madea. Pertunjukan mereka dalam permainan mendarat mereka rupa The Oprah Winfrey Show. Pada pameran itu, mereka mengadakan lagu tema dari rancangan TV The Brady Bunch; lagu yang sama Tyler Perry pertama kali mendengar mereka menyanyi di YouTube. Setakat ini, The CraigLewis Band mempunyai lebih 7 juta hits di YouTube.

Pada tahun 2015, kedua-duanya mengambil bakat mereka untuk America’s Got Talent pentas. Setelah tampil selama berbulan-bulan di pameran, mereka selesai dalam lima besar. Hari ini, anda boleh mencari The CraigLewis Band menyanyi dan melawat seluruh dunia. Untuk bersaing dengan semua penampilan dan tarikh lawatan, silakan ikuti mereka di Twitter @cigliwisbandband.

Duwende

gambar

Duwende (Doo-WEN-day) adalah enam orang band cappella yang paling terkenal kerana gaya muzik funk / pop yang digemari oleh bass-and-beatbox. Pada tahun 2011, Duwende dibebaskan Ingat: Muzik Michael Jackson, mendapat sambutan yang menggembirakan dan membawa mereka ke persembahan Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu, Save The Children Benefit yang diselenggarakan oleh Hoda Kotb dan Kathie Lee, Bill Clinton Global Initiative, Festival Jazz Java di Jakarta dan Acara Sedunia AIDS di Amsterdam. Dengan saluran YouTube yang berjaya, band ini mempunyai pangkalan kipas yang semakin berkembang di kalangan dunia, dan muzik dan perkiraannya telah digunakan pada rancangan TV di peringkat antarabangsa.

Duwende terdiri daripada J. Aaron Boykin (baritone / tenor), Derrick L. Hicks (tenor), Abbey Janes (soprano), Tomas Cruz (tenor), Edward Chung (perkusi vokal) dan David Lane (bass). Setiap ahli menambah ciri dan bakat mereka sendiri kepada kumpulan, memberikan mereka kredibiliti cappella bersama dengan persona band. Duwende adalah band yang sempurna untuk membuat anda menari, seperti yang dinyatakan oleh The Contemporary A Cappella Society, “Orang-orang ini (dan gal) tahu bagaimana untuk membuat muzik, dan mereka tahu bagaimana untuk membuat penonton mereka berdiri di atas kaki dan bergerak. mencari semula cappella asli, anda tidak perlu melihat lebih jauh daripada Duwende. ”

Muzik Duwende telah membuat peminat yang gemar mencicipi Jermaine Dupri dan Perez Hilton dan memperolehnya pelbagai Anugerah Rekod Cappella Kontemporari A Album Album Pop / Rock Terbaik dan Lagu Original Pop / Rock Terbaik. Paling baru-baru ini, mereka menampilkan penghibur di NBC Pemenangnya ialah, yang dihoskan oleh Nick Lachey, dan telah menjadi penyampai untuk TED TALK x untuk Johnson & Johnson.

<p><em>Hari Wanita</em> dengan bangga menjadi rakan kongsi dengan penaja 2016 kami: CocoaVia, Mayo Clinic, Rosa Regale, Lands ‘End and Lenox.</p><p>“title =” Sponsors ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/wdy.h-cdn.co/assets/16/04/3200×2579/gallery-1453823870-rda-wd-lockup1.jpg?resize=480:*”<br/>/></picture><p></span></p></div></div></div><div class=

Hari Wanita dengan bangga menjadi rakan kongsi dengan penaja 2016 kami: CocoaVia, Mayo Clinic, Rosa Regale, Lands ‘End and Lenox.

Loading...