Caroline’s Blog: The Drink Sneaky It’s Sabotaging My Weight Loss

gambar

macchiato
Getty Images

Hai semua. Bagaimana anda melakukan minggu ini? Saya agak kecewa dengan diri saya, dan kopi adalah sebabnya. Ya, saya katakan: COFFEE!

BERKAITAN: 9 Minuman Kopi Sihat

Saya sangat berbangga dengan diri saya kerana terus berada di landasan yang betul, mengambil pound secara perlahan-lahan dan tidak mendapat berat semasa percutian Kesyukuran.

Ia telah menjadi sejuk, lembap minggu di New Jersey, dan saya mempunyai lebih daripada saham saya yang adil kopi untuk memanaskan badan saya. Saya mendapat jenis rasa. Macchiato dengan karamel atau vanila, dan dengan itu kalori tersembunyi-banyaknya. Saya mendapat satu paun! Saya marah pada diri saya sendiri, tetapi saya belajar pelajaran yang berharga; anda juga boleh minum kalori anda.

BERKAITAN: Smoothies Terbaik untuk Berat Badan dan Lebih Banyak

Saya yakin bahawa saya boleh kehilangan pound dengan mudah, dan saya tidak akan membiarkannya jatuh, tetapi saya akan lebih mengetahui tentang pilihan kopi saya setiap hari. Saya telah meminumnya sejak beberapa bulan yang lalu, dan saya fikir harga diri sedikit sebanyak tidak akan menyakiti. Pelajaran yang dipelajari. Kembali ke hitam itu.

Seperti yang saya katakan sebelum ini, saya tidak akan membiarkannya menurunkan saya. Anda hidup dan belajar; Sekarang saya tahu filem ini bukanlah bernilai pound. Setiap kali dan lagi sedikit kemunduran membantu anda meletakkan perkara ke dalam perspektif. Saya menerima ini dan seterusnya saya pergi, menjaga matlamat saya. Kuasa kepada semua orang!

Foto oleh Getty Images

Loading...