52 Idea Ukiran Labu Terbaik Halloween 2018 – Kreatif Jack o Lantern Designs

halloween pumpkin carving ideas

Antonis Achilleos + Romulo Yanes

Salam kepada tetamu dengan reka bentuk yang paling kreatif lagi pada tahun ini. Dari burung hantu yang aneh kepada bulu mata jagung gula-gula, idea mudah untuk mengukir ini akan menarik perhatian semua orang yang berdering bel pintu anda. Hanya jangan ambil hati apabila mereka meminta gula-gula sebelum ini memuji perbuatan awak.

labu carving ideas

Diberkati A Labu & A Puteri
Idea Ukiran Labu Diorama

Bersaing dalam pertandingan ukiran labu tahun ini dengan kawan atau keluarga? Mencipta diorama berhantu seperti ini adalah satu idea ukiran labu epik.

Dapatkan tutorial di A Pumpkin and A Princess.

labu carving ideas

Baiklah oleh Idea Parti Kara
Idea Ukiran Labu Marquee Letter

Jiran-jiran anda akan sangat iri terhadap persiapan teras yang cantik ini.

Dapatkan tutorial di Idea Parti Kara.

labu carving ideas

Diberkahi dengan Sponge Design
Idea Ukiran labu konstelasi

Mewujudkan langit malam musim gugur di labu dengan ukiran konstelasi mudah.

Dapatkan tutorial di Sponge Design.

labu carving ideas

Diberi Keaslian Tempat Memikirkan
Idea Carving Pumpkin Vase Plaid

Siapa yang berkata anda perlu menggunakan labu hanya untuk mengukir Jack-o-Lanterns? Tahun ini menambah sentuhan jatuh perayaan ke rumah anda dengan pasu labu yang dicat comel ini.

Dapatkan tutorial di Tempat Pemikiran.

labu carving ideas

kayu brian
Idea Ukiran Labu Fireplace

Buat pelarian bercahaya cantik di ruang tamu anda terima kasih kepada paparan labu yang diukir untuk kelihatan seperti api perapian.

Dapatkan tutorial di Country Living.

labu carving ideas

Dengan hormat dari Mess yang Indah
Idea Mengukir Labu Kaca Kaca

Langkau kerumitan mengukir wajah yang rumit ke dalam labu anda tahun ini dengan pengeboran di lubang yang sesuai untuk manik kaca atau kelereng.

Dapatkan tutorial di A Mess Indah.

labu carving ideas

Diberkati Pengantin Bespoke
Idea Ukiran Labu Emoji

Kiddos akan menyukai ini! Pilih emoji kegemaran anda untuk mengukir dan cat pada labu bersaiz sederhana.

Dapatkan tutorial di Bespoke Bride.

labu carving ideas

jennifer causey
Mason Jar Pumpkin Idea Ukiran

Kipas semua kraf yang melibatkan balang Mason? Menonjolkan cita rasa anda terhadap isi rumah yang menarik dengan idea ukiran kreatif ini.

Dapatkan tutorial di Country Living.

labu carving ideas

Hebat dari Whipperberry
Idea Ukiran Polka Dot Pumpkin

Sama ada anda bekerja dengan labu palsu atau sebenar, fikirkan di luar kotak dengan idea ukiran anda dan masukkan pola yang menyeronokkan seperti titik polka ini.

Dapatkan tutorial di Whipperberry.

labu carving ideas

Dari China Village
Berputar Berputar Idea Ukiran Labu

Kenapa menghabiskan masa mengukir biji labu dan keberanian apabila anda boleh membuat reka bentuk yang indah ke sisi seperti labu yang diilhamkan yang jatuh.

Dapatkan tutorial di Dari China Village.

labu carving ideas

Baik dari Kek Freut
Idea Ukiran Labu Vampire

Jangan lupa tentang ukiran labu mini! Kerajang DIY ini adalah cara mudah untuk merapikan meja pesta Halloween.

Dapatkan tutorial di Freut Cake.

labu carving ideas

ihsan dalam gaya saya sendiri
Alamat Idea Ukiran Labu

Peribadikan teras depan anda dengan labu yang diilhamkan oleh alamat rumah anda.

Dapatkan tutorial di In My Own Style.

labu carving ideas

Diberkati oleh Taterjots & Jello
Idea Ukiran Labu Geometri

Untuk sentuhan moden, corak etch chevron ke dalam labu anda dan tambah cat cat emas.

Dapatkan tutorial di Taterjots & Jello.

halloween pumpkin carving ideas

Dengan hormat dari Style Me Pretty
Idea Ukiran Labu Kaligrafi

Letakkan sentuhan halus pada labu anda dengan kata-kata Halloween yang menakutkan dalam penulisan kaligrafi menonjol.

Dapatkan tutorial di Style Me Pretty.

halloween pumpkin carving ideas

Baik dari Blog Ladyface
Idea Ukiran Labu Kucing

Ukiran labu ini tidak lengkap tanpa kaki kecil ditolak ke pangkalan.

Dapatkan tutorial di Ladyface Blog.

BERKAITAN: Kostum Pasangan Cutest untuk Halloween

gambar

Antonis Achilleos
Idea Ukiran Labu Peekaboo

Dengan pisau bergerigi besar, potong atas ⅓ labu oren besar dan berongga keluar. Kemudian hapus bahagian bawah juga, dan pada setiap sisi, potong lubang separuh ke bawah; tolak lengan rangka melalui. Potong burik di pangkalan bawah untuk memegang lengan mantap.

Untuk tengkorak, jejak bola plastik Halloween pada labu putih kecil; berongga di dalam bulatan yang dilalui dengan baller melon, tolak bola mata ke dalam lubang, dan kemudian mengukir mulut. Poskan labu putih sederhana di bahagian bawah labu besar untuk badan; atas dengan tengkorak. Selamat bahagian atas dan bawah labu oren besar di sepanjang belakang dan sisi dengan lidi kayu. Susun tangan rangka di atas.

gambar

ANTONIS ACHILLEOS
Idea Penyihir Labu Witch

Buat paparan ini di rumah dengan terlebih dahulu mengongkek labu pusaka hijau. Ukur mulut dan mata, kemudian pasangkan hidung parsnip dengan tusukan gigi. Cincin bergerigi palsu lurus di atas untuk rambut. Cetak templat topi dan jejak ke terasa; potong pelacakan dan kumpulkan dengan gam panas. Balut satin ½ inci reben di atas topi dan letakkan di atas rambut.

gambar

Antonis Achilleos
Idea Ukiran Labu Singa

Singa berani ini hanya kelihatan sukar untuk dibuat. Hollow labu besar dari pangkal; mengukir mulut dan mata. Potong hidung dari labu jack-be-little; Cat hitam dan biarkan kering. Lampirkan labu besar dengan tisu gigi. Keluarkan dan labu labu oren kecil untuk moncong; selamat dengan lidi kayu. Keluarkan dan labu labu oren kecil untuk telinga, dipotong rata di satu sisi; selamat dengan tusuk gigi. Chrysanthemums palsu lurus di sekeliling muka untuk mane.

gambar

Antonis Achilleos
Idea Ukiran Labu Zipper

Hollow labu bulat sederhana dari bawah. Ukur 2 mata bujur, kemudian potong 2 lingkaran yang lebih kecil dari kulit yang tersisa untuk murid. Sembuhkan kulit pada setiap murid menggunakan pemotong linoleum, pasangkan butang hitam dengan pin di atas dan selamatkan labu dengan tusuk gigi.

Untuk kening, gunakan awl untuk mencucuk 3 lubang di atas setiap mata seperti yang ditunjukkan. Tekan panjang ¼ “lebar reben hitam melalui lubang kiri, simpul di dalam untuk menjamin, kemudian benang melalui lubang dan simpulan untuk menutup.

Ulangi alis kanan. Untuk mulut, zip zipped sedikit lebih daripada separuh jalan. Gunakan pushpins hitam atau pin lurus perak (kepala warna dengan penanda tetap hitam) untuk melampirkan ritsleting, membentuk pembukaan mulut. Menjejaki bahagian dalam zip yang terbuka dengan penyapu. Nyahitkan untuk mengukir mulut, kemudian repin di tempat.

gambar

Antonis Achilleos
Idea Ukiran Labu Man Metal

Dia mungkin tidak mempunyai hati, tetapi Tin Man Dorothy berkilauan berkat kolar susu, topi corong berkilat, dan mata, telinga, dan hidung foil. Pertama, keluar labu putih tinggi dari atas (membuat lubang yang lebih kecil daripada pembukaan corong).

Ukur mata dan mulut. Potong murid, hidung, dan telinga dari gulungan lembaran foil 36-tolok; lem panas di tempat. Duduk labu pada jag susu atau boleh. Potong dan keriting keriting di sekitar kapal; corong tempat di atas untuk topi.

gambar

Antonis Achilleos
Corny Jackie Pumpkin Idea Ukiran

Dengan penyapu, lukis garis melengkung pada labu putih untuk mulut; tambah separuh bulatan di bawah untuk gigi. Ukur sepanjang bahagian bawah gigi, melebarkan seperti yang diperlukan. Menggunakan pemotong linoleum, cabut kulit pada gigi.

Ukur mata, kemudian gam gam 2 hitam jeli hitam sebagai murid. Lem panas jagung gula-gula hidung dan bulu mata. Untuk rambut, celupkan kering sekam jagung (dari kedai runcit) dalam semangkuk air dan letakkannya. Walaupun masih lembap, merobek ke jalur lebar yang berlainan.

Untuk membuat potongan keriting, gulung beberapa dan selamat dengan klip kertas sehingga kering. Bekerja di sekitar batang, satu gam akhir setiap jalur sekam ke atas labu; gunakan lurus pin untuk memastikan yang diperlukan. Lipat 2 jalur sekam jagung yang lebih luas pada separuh, dan bungkus bersama di hujung dengan jalur ketiga untuk membentuk busur; lem panas di tempat.

gambar

Antonis Achilleos
Gnome Pumpkin Idea Ukiran

Ukur 2 lubang kecil di squash butternut untuk mata dan tolak kacang hitam kering untuk murid. Lem panas kacang ginjal secara mendatar untuk hidung dan mulut mengukir. Untuk kaki, potong ujung timun mini pada sudut dan selamat dengan tusuk gigi. Jejak template hat ke kain burlap dan potong; gulung ke dalam kon dan selamat dengan gam panas. Untuk telinga, potong kulit dari bahagian bawah skuasy dan potong ke dalam 2 separuh lingkaran; selamat dengan tusuk gigi. Untuk janggut, gam 2 baris kering benih labu. Potong tali pinggang dan panas di sekitar asas skuasy. Potong gesper dari kotak bijirin; gam di tempat. Potong jalur burlap untuk apron, kemudian gam setengah bulatan burlap ke bawah; lem panas di tempat. Untuk rambut, potong panjang raffia semulajadi, gam pertengahan sekelompok ke atas skuasy, maka mengikat hujung ke pigtails dengan pita kapas nipis.

gambar

Antonis Achilleos
Dalam Menyamar Idea Ukiran Labu

Potong kentang manis dan separuh epal, dan potong lobak, kemudian gunakan tusuk gigi untuk mengatur segala-galanya ke muka untuk labu anda.

gambar

Antonis Achilleos
Idea Ukiran Labu Ruang

Wow earthlings dengan kesan luar-dunia pada set-inspirasi ruang ini. Ketuk LED terbina dalam pada kapal rocket squash butternut dan piring terbang labu untuk menyala malam.

Kapal roket: Jejaki an Amber LED Light Floral 3 kali ke bawah leher butternut squash; mengukir. Masukkan cahaya dalam setiap lubang supaya mereka melangkah cukup untuk menghidupkan dan mematikan. Potong 3 sirip roket keluar dari labu kecil (bermula di atas dengan batang, berakhir dengan titik ke tengah tengah labu). Lampirkan skuasy menggunakan tuala. Lubang lubang di bawah skuasy dengan pisau ukiran kecil, kemudian masukkan cawangan kecil dengan daun.

Angkasa: Potong pintu ke sisi labu bulat yang besar dan masuk ke dalam lubang ini. Gunakan alat pengikis bulat atau baller melon untuk mengukir tingkap, kemudian mengukir cincin di sekeliling masing-masing dengan pemotong linoleum. Dari labu besar kedua, potong 1½ “seksyen salib, kemudian potong separuh, pin ke kapal angkasa dengan tisu gigi. Potong” 4 “berdiri dari bawah labu kedua (lubuk ukir di atas untuk kapal angkasa untuk berehat). Tongkat Ketuk LED lampu ke bawah kapal angkasa, kemudian letakkan di atas pendirian.

Makhluk asing: Ukur mulut dalam labu putih kecil. Tekan 4 thumbtacks kuning untuk mata; melukis murid dengan penanda kekal hitam. Potong dua 10 “panjang dawai aluminium 12-gauge kuning dan bungkus di sekitar pangkalan penanda untuk menggulung. Pukakkan 2 lubang di atas labu dengan awl; masukkan keriting wayar. Potong celah pada kedua-dua belah muka, kemudian sisipkan tepi bulat air mata air untuk telinga.

Bintang: Cetak dan potong templat; jejak ke labu bulat kecil dengan penyapu. Potong sekeliling bintang dengan pisau ukiran, kemudian gunakan pemotong linoleum rata untuk membuang lapisan daging dalam garis besar. Potong 2 atau 3 bintang lain, masing-masing kira-kira ¼ “hingga ½” lebih kecil daripada yang terakhir.

gambar

Antonis Achilleos; Gaya kraf oleh Matthew Gleason
Idea Ukiran Labu Porcupine

Menggunakan pisau kraf, potong dua kaki bulat dari labu kecil. Poskan squash berbentuk bujur (ini adalah badan landak) dengan batang berpusat sebagai hidung. Pilih di mana kaki perlu duduk dan tekan toksik ke dalam labu; tekan kaki ke dalam toothpicks ini. Ini harus menambat badan lempung dan menghentikannya daripada bergolek.

Untuk membuat quills, bingkai muka dengan menekan toksik ke dalam kulit, meninggalkan ruang yang cukup untuk mata. (Petua: Cuba tolak mereka di sudut yang sedikit untuk memudahkannya). Teruskan sehingga badan dilindungi, seperti yang ditunjukkan. Keluarkan dua kecil topi acorn dan gunakan gam panas untuk melekatkan topi ke wajah sebagai mata. Pilih acorn yang lebih besar, keluarkan topi dan gam di atas hujung batang untuk membuat hidung berair.

gambar

Antonis Achilleos
Idea Ukiran Labu Monster

Potong top squash gooseneck. Potong lubang di belakang squash acorn (melacak gooseneck ke acorn; potong lubang sedikit lebih besar sehingga leher pas dalam). Lukiskan ciri-ciri wajah dengan penyerlah dan kulitkan kulit dengan pemotong linoleum. Untuk membuat rambut dan lengan, potong puncak okra dan pasang labu dengan tusuk gigi (gunakan awl untuk memecah kulit jika perlu).

gambar

Antonis Achilleos
Idea Ukiran Labu Zombie

1. Menggunakan pisau kraf, potong lubang di bahagian atas labu dan hapuskan bahagian dalam. Mengikis apa-apa daging tambahan dengan sudu. Bilas segelintir benih (kira-kira 16 atau lebih), pat kering dan ketepikan.

2. Dengan penanda yang boleh dibasuh, lukiskan dua oval besar untuk mata (kedudukan mereka sedikit condong ke arah satu sama lain untuk kelihatan lebih manis, kurang menakutkan) dan mulut yang lebar dan sedikit lebar. Ukur dengan pisau kraf dan simpan sisa. Lap apa penanda berlebihan dengan tuala kertas lembap.

3. Gunakan baller melon untuk mengukir dua bola mata dari sisi berisi bekas sampah.

4. Jiburkan setiap bola mata dengan tusuk gigi dan pasangkannya ke puncak potongan mata. Perlahan-lahan tekan lada lada ke tengah masing-masing untuk mencipta murid.

5. Tekan biji dibersihkan terus ke dalam mulut, meletakkannya dalam arah yang berbeza. (Petua: Jika labu tidak masak sepenuhnya, cuba gunakan hujung pisau untuk membuat notik kecil di labu di mana anda akan memasukkan gigi.)

6. Selesaikan rupa dengan menjadikan labu mini terbalik dan meletakkannya di hadapan kepala zombie untuk kelihatan seperti tangan. Untuk mencuba projek ini di dalam bangunan atau di permukaan yang keras, buat rumput dengan lumut atau daun berwarna-warni yang terdapat di luar.

gambar

Antonis Achilleos
Idea Ukiran Labu Skull

Dengan penyerlah, tarik mulut segi empat tepat tinggi, gigi dan garis senyuman pada squash butternut. Ukur mulut dan garisan, kemudian gosokkan kulit dari gigi dengan pemotong linoleum. Hollow keluar dari dalam mulut sahaja. Ukur jantung terbalik untuk hidung.

Memotong soket mata dengan bahagian atas pisau yang condong ke arah labu. Potong dua lobak dan tolak biji hitam untuk murid, kemudian tambahkan 2 tusuk gigi ke belakang masing-masing dan tekan ke dalam soket. Selak lubang dalam kedua-dua belah skuasy di atas dengan awl. Pita panjang monofilament untuk tusuk kayu dan benang melalui lubang; buang sate. Akhir simpul monofilament bersama-sama; gunakan gelung untuk digantung.

gambar

Antonis Achilleos
Idea Ukiran Labu Up Pumped

Dengan baller melon, bungkus dua mata dari skuasy butternut; rizab. Sikat mata dan mulut mata dengan pemotong linoleum. Gunakan tisu untuk melindungi mata dalam soket. Turunkan murid-murid kacang hitam. Potong pita pelekat dan pasangkan hidung.

Untuk topi, buatkan kerucut dari beg kertas, kemudian lipat di bahagian atas dan pinggir bahagian bawahnya, lentur ke atas. Pita pusingan tali tengah di tengah-tengah untuk tali pinggang dan tudung dalam jerami. Potong tompok dari kain kasut dan pasangkan dengan jalur pita pelekat kecil.

gambar

Antonis Achilleos
Idea Mengukir Labu-Gigi Labu

Hollow labu sederhana tinggi dari bawah. Ukur bentuk mulut, kemudian tongkat gigi ke atas dan bawah untuk membuat gigi. Untuk mata, potong dari bawah 2 gourds kecil; lampirkan dengan tusuk gigi. Tolak masuk thumbtacks kuning untuk murid. Gunakan penyerlah untuk menggambar sengkang untuk kening. Keluarkan mata labu, etch di kening menggunakan pemotong linoleum, kemudian gantikan mata.

Iklan – Continue Reading Below
Iklan – Continue Reading Below
Iklan – Continue Reading Below
Iklan – Continue Reading Below

gambar

Jurugambar: Romulo Yanes; Styling Kraf: Matthew Gleason.
Mr Robot Pumpkin Idea Ukiran

Masa depan jack-o’-lanterns? Potong bahagian atas? labu bujur besar, kemudian letakkannya pada seksyen salib 3 inci yang tinggi dari labu kedua. Letakkan labu yang bulat, keluar di atas untuk kepala.

Gunakan a baller melon dan a pemotong linoleum untuk etuk ciri-ciri wajah dan gear pada badan. Buat murid dengan pemutar skru. Ukur takik bulat ke sisi badan; gunakan lidi kayu untuk melampirkan gourds kecil untuk senjata. Lelaki ini mendapat bergerak! Putar tangannya untuk membuatnya menari.

Iklan – Continue Reading Below

gambar

Antonis Achilleos
Idea Ukiran Labu Toothy

1. Ukur pembukaan bahagian atas atau bawah labu dan bungkus benih. Gantikan gunting itu.

2. Lukis mata dan mulut di labu dengan penanda dan mengukir. Lap apa penanda yang tinggal dengan kain lembap.

3. Letakkan gam panas di dalam sekeping ziti kering dan tekan separuh tudung gigi ke dalam gam. Biarkan kering. Ulang 5 hingga 15 buah ziti; tetapkan satu bahagian. Sisipkan gigi ziti yang tersisa ke dalam mulut labu dengan hujung pukulan yang terdedah, meninggalkan ruang untuk gigi terakhir.

4. Untuk mencipta gigi emas, kotkan ziti sekeping yang telah anda simpan dalam gam putih dan gulung pada glitter. Biarkan kering. Goncang lebihan. Masukkan ruang terbuka di mulut labu.

5. Bubuk kacang menjadi bukaan untuk mata.

Iklan – Continue Reading Below

gambar

Jurugambar: Romulo Yanes; Styling Kraf: Matthew Gleason.
Idea Ukiran Labu Keluarga

Ketiga-tiga penggemar sulaman ini akan memenangi Best Dressed. Lem panas bintang anise untuk mata dan membuat mulut dengan pemutar skru. Dari burlap oren, buat tali leher dan selendang tudung; selamat dengan lem panas.

Untuk topi floppy: Tempelkan templat ke burlap berwarna dan potong. Pusingkan ujung segi empat sama supaya mereka bertindih sedikit. Sebaik sahaja kering, gam ini sekeping ke pusat bulatan besar. Melekat bulatan kecil di atas; biarkan kering. Gunakan memotong jerami untuk rambut, polynose atau daun untuk kumis dan tunas bunga kering untuk membuat kalung; lem panas di tempat.

Iklan – Continue Reading Below

gambar

Jurugambar: Romulo Yanes; Styling Kraf: Matthew Gleason.
Idea Ukiran labu Vampire yang dahaga

Untuk membuat penyedut darah ini, mengukir mata, alis dan mulut ke dalam labu putih berongga. Buat murid dengan penanda tetap. Cat air mata air besar putih dengan petua merah untuk membuat taring; terus ke tempatnya. Teratas dengan pemotongan puncak balu dari labu oren yang lebih besar. Pin a busa kraf hitam kolar di sekitar labu.

BERKAITAN: Anjing Kostum Halloween Itu Tidak Dapat Dipercayai Lucu

Iklan – Continue Reading Below

gambar

Antonis Achilleos
Idea Ukiran Labu Nutty

1. Ukur pembukaan bahagian atas atau bawah labu dan bungkus benih. Gantikan gunting itu.

2. Untuk mata kacang: Lukiskan mata pada labu dengan penanda; mengukir. Lap penghapus yang tinggal dengan kain lembap. Letakkan kacang di bahagian potong, menusuk dengan tusuk gigi untuk dilampirkan jika diperlukan.

3. Untuk paruh: Lengket Langkah 2, kemudian ukirkan segitiga dari potongan mata yang dibuang. Lampirkan dengan tusuk gigi.

4. Untuk mata googly: Langkau Langkah 1 dan 2. Gunakan bulu yang dibuang dari labu lain untuk membuat mata. Gunakan baller melon untuk mengikis jalan melalui kulit untuk murid dan bentuk mulut (atau tekan kacang, biji dan rempah ke dalam kulit untuk mulut, menggunakan tusuk gigi untuk memulakan lubang jika diperlukan). Lampirkan mata dengan tompok gigi dan tekan biji atau rempah ke ruang angkasa untuk murid.

Iklan – Continue Reading Below

gambar

Antonis Achilleos
Idea Ukiran Labu Fox

Berdiri squash variegated lurus dan pilih sisi yang anda ingin menghadap ke depan. Pecahkan lima labu dengan separuh dan tongkat mereka ke bahagian belakang skuasy di mana ekor harus duduk, meninggalkan 2 “terdedah. Tekan labu oren berbentuk lonceng ke dalam lidi di belakang skuasy untuk menjamin ekor. Jika lidi tenggelam ke dalam skuasy terlalu banyak apabila anda melampirkan labu itu, cuma secubit masing-masing dengan dua jari untuk bertahan sementara labu itu slaid ke tusuk individu.)

Pisahkan empat skewers separuh dan tekan mereka ke bahagian atas badan skuasy, meninggalkan 2 “terdedah. Posisi labu supaya batang berpusat di mana hidung harus duduk dan menolak ke atas lidi agar selamat. , elakkan senyuman tipis dengan mengikis hanya lapisan atas kulit. Untuk membuat soket mata, pasang lubang sedikit lebih dalam. Keluarkan topi dua buah acorn besar.

Flip setiap topi melengkung keluar dan tekan ke soket. Keluarkan kepingan acorn sedikit lebih kecil. Sapukan gam panas ke setiap acorn dan letakkan pada penutup soket mata sebagai murid. Menggunakan pisau kraf, potong labu kecil ke dalam kuarters (keping di separuh secara mendatar, kemudian di separuh menegak), mengikis mana-mana daging berlebihan dengan sudu. Bilas dan bersihkan sebilangan benih. Pat kering dan ketepikan.

Potong telinga yang tajam dari dua buah labu dan tekan ke dalam kepala labu dengan sudu (memecahkan, seperti yang diperlukan), yang membolehkan bahagian yang berisi untuk menghadap ke hadapan. Hidupkan bahagian labu yang tersisa menghadap ke bawah dan gunakan gam panas untuk melekatkan tiga biji labu kepada masing-masing untuk menyerupai kuku. Selamat kepada badan dengan lidi (pecah, seperti yang diperlukan).

Iklan – Continue Reading Below

gambar

Antonis Achilleos
Idea Ukiran Labu Mummy

1. Ukur pembukaan bahagian atas labu dan bungkus benih.

2. Potong labu secara mendatar sepanjang jalan, 1 “hingga 2” di bawah pembukaan. Ulangi 4 hingga 6 kali sehingga anda mengukir seluruh labu ke dalam bulatan 1 “hingga 2” sepanjang jalan (jangan risau untuk membuat luka anda terutamanya lurus atau ikal).

3. Pisahkan kepingan. Menyimpan bahagian atas dan bawah sama, restukan yang lain dalam susunan yang berbeza. Putar kepingan sehingga anda mendapat bentuk yang anda suka, membesarkan ukiran untuk mata atau mulut jika dikehendaki.

4. Bermula dari bawah, angkat setiap peringkat labu, masukkan 3 hingga 4 toksik ke tahap di bawah, kemudian tekan ke bawah untuk mendapatkan tempat yang tepat. Teruskan dengan peringkat seterusnya sehingga labu keseluruhan diadakan bersama.

5. Letakkan kacang ke dalam lubang mata, dengan menggunakan tudung separuh jika perlu.

Iklan – Continue Reading Below

gambar

Antonis Achilleos
Idea Penyihir Penyihir Witch Wicked

1. Poskan labu supaya batang berpusat di mana hidung harus duduk. (Petua: Sekiranya labu itu goyangan, cuba mengikat acorn atau dua di dasar dengan gam panas untuk membuat kaki berlabuh).

2. Menggunakan penanda yang boleh dibasuh, lukiskan mata, kening dan mulut. Cuba mengikuti tulang rusuk semulajadi labu sebagai panduan apabila memutuskan tempat untuk meletakkan ciri-ciri wajah, seperti kening yang dibangkitkan atau mulut melengkung.

3. Dengan hujung pisau kraf, mengikis lapisan atas kulit untuk mendedahkan daging yang lebih ringan di bawahnya. Berhati-hatilah untuk tidak menusuk ke dalam labu. Lap apa penanda berlebihan dengan tuala kertas lembap.

4. Keluarkan topi dari dua acorns dan buang. Tekan setiap acorn ke dalam daging soket mata sehingga ia selamat.

5. Sebarkan lab panas di bahagian atas dan sisi labu di mana anda mahu garis rambut menjadi. Buat mani penyihir dengan menekan pada lumut Sepanyol, menambah cukup supaya kulit jeruk dilindungi.

6. Tempatkan di topi penyihir, mengamankan dengan pin bobby di belakang, jika perlu.

Iklan – Continue Reading Below

gambar

Antonis Achilleos
Idea Ukiran Labu Toothy Grin

Selepas Langkah 2, cat semburan kira-kira 15 kepingan penne kering dan dua helai kepingan hitam di permukaan tertutup di kawasan yang mempunyai pengudaraan yang baik. Biarkan kering. Keluarkan pasta dan ulangi bahagian yang tidak disambar. Di Langkah 5, gantikan kacang dengan kulit hitam untuk mata. Tip Pro: Jangan membuat bulatan sempurna apabila anda mengukir pembukaan untuk mengeluarkan biji. Tambah satu takat bergerigi – ia akan menjadi lebih mudah untuk mengikat semula bahagian-bahagian itu.

Iklan – Continue Reading Below

gambar

Antonis Achilleos
Idea Ukiran Labu Cannibal

1. Ukur pembukaan bahagian atas atau bawah labu besar, pastikan ia cukup luas untuk menyesuaikan labu atau labu yang lebih kecil melaluinya. Hancurkan biji benih.

2. Lukis mata dan mulut di kedua-dua labu dengan penanda. Ukur dengan pisau untuk labu yang lebih besar; gunakan baller melon untuk labu yang lebih kecil.

3. Lap apa penanda yang tinggal dengan kain lembap.

4. Letakkan labu kecil di dalam satu besar dan gantikan bahagian atas (atau bawah).

Iklan – Continue Reading Below

gambar

Antonis Achilleos
Idea Ukiran Labu Melon Ball Ball

1. Ukur pembukaan bahagian atas atau bawah labu dan bungkus benih. Gantikan gunting itu.

2. Lukis mata dan mulut di labu dengan penanda.

3. Untuk bola mata yang dicap: Gunakan baller melon untuk menghilangkan beberapa bola kecil dari luar labu. Masukkan semula setiap labu ke labu dengan separuh tusuk gigi. Sekiranya dikehendaki, tekan biji atau rempah ke dalam sfera untuk murid.

4. Untuk mulut mulut (jauh ke kiri): Mengikis separuh melalui kulit dengan baller melon untuk membentuk bentuk mulut.

5. Untuk mata dan mulut yang diukir: Potong menggunakan pisau atau pengukir labu. Menggunakan cutout mata yang dibuang, ukirkan dua bentuk mata. Buat dua eyeballs scooped seperti dalam Langkah 3 dan pasangkannya ke bentuk mata dengan separuh tusuk gigi. Lampirkan mata siap ke labu dengan tusuk gigi.

6. Lap apa penanda yang tinggal dengan kain lembap.

Iklan – Continue Reading Below

gambar

Antonis Achilleos
Idea Ukiran labu Choir Frog

Potong setiap labu acorn pada separuh melintang, melengkung ke atas untuk mulut. Ukur bahagian bawah mulut (simpan beberapa mata untuk mata); keluarkan tepi dengan pengupas (gunakan pencukur sebagai lidah). Pasang semula bahagian dengan tusuk gigi, dan letakkan di atas kaki daun.

1. Tentukan bahagian mana skuasy yang akan menjadi bahagian depan (pilih bahagian yang paling berbentuk atau berwarna). Ukur bahagian bawah skuasy bawah, potong supaya ia melengkung ke hadapan (simpan kulit untuk mata). Pisahkan kepingan dan bungkus benih.

2. Ukur lengkung mulut 1 “hingga 2” lebih tinggi pada bahagian atas, dengan menggunakan a pengupas sayuran selepas itu untuk melicinkan tepi.

3. Potong kira-kira ½ “di sekeliling bahagian bawah, kemudian lekuk kurva yang lain 1” hingga 2 “di bahagian depan untuk bahagian bawah mulut. Ukur di kedua bahagian atas dan bawah sehingga mereka berehat dengan baik untuk menyerupai rahang atas dan bawah. Licin dengan alat pengupas sayur (menyimpan mengelupas lidah).

4. Tekan beberapa separuh tompok gigi ke bahagian belakang dan sisi kulit bawah; tempatkan atas skuasy ke bahagian bawah supaya tepinya bertindih. Tekan untuk selamat.

5. Potong mata bulat dari kulit tambahan. Campurkan murid mata dengan alat pengupas sayuran, kemudian gunakan separuh tuala untuk melekatkan mata ke atas labu.

6. Letakkan squash di atas kaki daun dan gunakan kulit buah yang dibuang untuk membentuk lidah; selamat dari dalam menggunakan tusuk gigi. (Ulangi langkah-langkah di atas untuk menjadikan Frog Choir.)

Iklan – Continue Reading Below

gambar

Antonis Achielleos
Idea Ukiran Labu Scarface

1. Lukiskan mata, mulut dan parut (garis mendatar yang mendatar yang berjalan sepanjang jalan) di labu dengan penanda.

2. Mengikuti garisan luka, potong labu separuh. Bangkai benih; buang.

3. Masukkan banyak tisu separuh ke bahagian bawah kulit; gantikan bahagian atas, menekan ke dalam tompok gigi yang terdedah untuk memegang 2 bahagian bersama-sama.

4. Ukur mata dan mulut; potong ke dalam bekas luka pada sudut untuk menjadikannya lebih kelihatan. Lap penghapus yang tinggal dengan kain lembap.

5. Menggunakan sudu atau awl, pasang lubang lubang bertentangan antara satu sama lain ½ “terpisah sepanjang panjang parut.

6. Bend a Q-tip ke dalam bentuk U; tekan setiap hujung ke dalam sepasang lubang bertentangan antara satu sama lain. Teruskan sehingga lubang dipenuhi.

7. Tekan zaitun pada separuh tatu dan tekan ke lubang mata.

Iklan – Continue Reading Below

gambar

Antonis Achilleos
Idea Ukiran Labu Jack Hungry

Satu epal sehari mengekalkan bogeyman itu! Ukur mata dan mulut ke dalam labu berongga. Potong hujung dari dua skuasy dan tolak ke dalam setiap lubang mata. Dari cincin cutout, potong gigi dan selamat dengan tisu gigi. Gunakan penanda kekal untuk menarik muka pada epal dan kedudukan di dalam mulut, seperti yang ditunjukkan.

Iklan – Continue Reading Below

gambar

Mary Ellen Bartley
Idea Mengukir Labu yang bertopeng dan Hatted

Aksesori sebenar seperti topi hitam, patch mata, atau topeng tambah tipis kepada labu yang diukir. Beli mereka di kedai pakaian parti, atau buat sendiri dengan kertas kerja hitam dan reben yang dirasai, hitam. Cuba letakkan mereka pada kek berdiri – semua lebih baik untuk meletakkan labu anda pada kekaki!

Iklan – Continue Reading Below

gambar

Mary Ellen Bartley
Idea Ukiran Labu Frankenskull

Dia sebahagian raksasa, maskot Halloween bahagian, tetapi semua senyuman apabila anda bermula dengan kot cat putih sebelum mengukir mulut runcit, mata pusingan besar, dan parut bergerigi di dahinya.

Iklan – Continue Reading Below

gambar

Mary Ellen Bartley
Squash People Idea Ukiran Labu

Siapa kata sebuah tanglung-tang ‘harus dibuat dari labu? Goblins skuasy butternut sukan butang mata dan parsnip hidung; Ukiran sayuran dari bahagian bawah menambah kestabilan dan menjadikan penambahan cahaya mudah.

Iklan – Continue Reading Below

gambar

Mary Ellen Bartley
Idea Carving Labeling Passel of Rascals

Topi itu tidak lebih rumit daripada mencari kedai parti dengan pita pelekat putih dan cawangan berwarna-warni. Ingat: Alat yang betul adalah kunci: Gunakan pisau boning untuk memotong bahagian atas dan ukiran kawasan besar, dan pisau paring untuk butiran. Pisau kraftangan dengan lubang kunci melihat bilah yang baik untuk kerja yang sangat dekat.

Iklan – Continue Reading Below

labu carving ideas

Reka bentuk: Madison Alcedo
Simpan Idea Ini

Simpan idea-idea ukiran labu Halloween untuk kemudian dengan menyematkan imej ini, dan ikuti Hari Wanita pada Pinterest untuk lebih.

Iklan – Continue Reading Below
Iklan – Continue Reading Below
Loading...