Kad Magnetic Magnetic – Kraf Percutian untuk Kanak-kanak dari Hari Wanita

seni and crafts card

Comstock

Bahan:
Papan poster putih: 71/2 “x 101/2” untuk kad,
2 “persegi untuk bintang
Pisau kraf dan lurus
8 “x 11” kain latar belakang pin-dot merah
Jarum besar, jarum kecil
1/8 “lebar reben satin: 1 1/2 yds hijau dan 8” merah
Kertas tekap
Kertas pemindahan
Gumpalan muslin dan pelbagai jenis kain untuk malaikat
Cat akrilik: hitam, mawar dan kuning-kuning
Cat kuih kecil
Web yang disokong dengan kertas
Penanda kekal mata halus hitam
41/2 “x 51/2” terasa putih
Gam lem
10 “batang beralun logam emas
12 “tali atau sulaman sulaman untuk rambut
2 “x 11/2” magnet rata

Arahan:
Skor pusat 51/2 “garis papan poster dan lipat dari kad untuk dipotong. Kain latar belakang ke luar, mengikut arah pengilang dan mengekalkan lipatan kad. Dengan pisau kraf dan lurus, trim walaupun dengan kad.

Lukis garisan 1/2 “dari tepi di bahagian hadapan, dengan jarum besar mencucuk lubang setiap 1/4” untuk menjahit. Bermula di sudut kiri atas dengan jarum yang lebih kecil, menjahit reben jahitan yang berlari dalam lubang; tali leher.

Jejak malaikat dan pola separuh bintang. Klik di sini untuk membesarkan corak. Garis besar malaikat terasa; jangan potong. Fuse web untuk kembali kain untuk butiran malaikat. Jejak corak berasingan secara keseluruhan di atas sokongan kertas, sambil menambah underlap ke tangan, kaki dan lengan. Potong dari kain. Cat wajah pada kepala muslin dengan berus kecil atau tusuk gigi.

Fuse papan poster bersama-sama untuk bintang; memotong bintang; cat kuning. Apabila kering, tulis mesej pada bintang dengan penanda.

Fuse paku untuk merasakan malaikat, kemudian kepingan-kepingan lain bersama-sama. Potong malaikat. Magnet papan belakang.

Bend bergemerlapan batang untuk membentuk busur. Lekatkan tangan malaikat 1/2 “dari hujung dan bengkokkan hujung pada sudut kanan. Angkat tali atau flos di sekitar jari untuk rambut, keluarkan dan simpangkan di sekitar tengah..

Posisi malaikat pada kad; mencubit lubang di belakang setiap tangan; masukkan dan bengkokkan batang untuk memegang malaikat di atas kad

Loading...