Kostum Halloween Mudah untuk Kanak-kanak di WomansDay.com – Kostum Spider

Halloween costumes - Spider

Erik Rank

Cepat kraf pakaian labah-labah menyeramkan, untuk anak kecil anda dengan menggunakan mi kolam lama dan bathmat untuk mencipta kesan kaki laba-laba.

Tahap kemahiran: Pemula

Bahan: Bathmat kecil dengan sokongan getah; gunting; 3 mi kolam renang; pisau steak bergerigi; dua belas 6 inci panjang pembersih paip; senapang panas; penutup kain plastik enam 3- atau 4-inci; Pita hitam 3- hingga 4 inci; baju lengan panjang merah; pajama hitam (anda boleh menggantikan thermals).

1. Lipat tikar pada separuh (atau potong persegi panjang hingga lebar bahu); potong kembali dan buat lubang leher di tengahnya supaya tikar mengatasi bahu kanak-kanak.

2. Memotong mi dalam separuh; keping 7/8 cara walaupun setiap tiub di dua tempat jadi tiub melayang ke bawah, membuat tiga segmen untuk kaki laba-laba. Menguatkan sambungan segmen dengan melekat pembersih pipa 6-inci-panjang ke ujung busa tabung.

3. Potong tiga lubang di atas tikar di kedua belah pihak di mana kaki sepatutnya, menjadikannya saiz yang sama dengan tiub. Tolak akhir setiap mi melalui setiap lubang.

4. Potong enam bulatan dari penutup plastik plastik yang lebih besar daripada lubang. Pusingkan bulatan ke hujung tiub, selamatkannya ke permukaan tikar di bawahnya.

5. Tambah jalur hitam-pita di sekitar tiub dan baju baju seperti yang ditunjukkan.

Loading...