Projek Kraf Halloween – Gula Halloween di WomansDay.com

budak lelaki and calendar

Philip Friedman / Studio D

Apa yang perlu dilakukan dengan beban gula-gula Halloween membawakan anak-anak (dan anda!) Untuk makan semuanya sekaligus? Sidestep gula percuma untuk semua dengan kalendar November yang menyeronokkan ini memaparkan jarak.

1. Tutup 24 1/2 “x 28 1/2” kadbod atau buih teras dengan buku skrap atau kertas pembalut. Mengetepikan. Potong tiga belas kotak 3 1/2 “setiap kertas tisu berwarna merah, oren dan kuning Menggunakan penanda lebar (atau setem dan pad setem) dan warna kertas berselang-seli, nombor kepingan kertas tisu 1 hingga 30. Gunakan satu lagi lapan helai untuk dikeluarkan bulan November.

2. Bahagikan gula-gula Halloween anak anda ke dalam tiga gelas kertas 9-oz (10 masing-masing merah, oren dan kuning). Bekerjasama dengan satu cawan pada satu masa, sapu kot nipis gam putih nipis di sekeliling rim dan pasangkan salah satu bahagian kertas tisu yang bernombor.

3. Menggunakan senjata api panas, pasang cawan kertas ke papan untuk membentuk kalendar. (Nota: November bermula pada hari Selasa pada tahun ini.) Tinggalkan 5 “ruang di bahagian atas papan supaya anda boleh gam di dataran tisu November.

4. Gantung kalendar di dinding anda. Setiap hari, buka satu cawan.

Projek oleh Brenda Ponnay, pencipta blog Secret-Agent-Josephine.com/blog.

Loading...