Blondie-Brownie Pie di WomansDay.com- Resipi Pencuci Mulut

gambar

Jacqueline Hopkins
Cal / Serv:
381
Hasil:

12

Masa Persediaan:

0

Jam

15

minit

Jumlah masa:

0

Jam

40

minit

Bahan-bahan
1
tongkat mentega
1/2 c.
gula pasir coklat yang dibungkus
2
telur besar
1 sudu kecil.
ekstrak vanila
1 c.
tepung serbaguna
1/2 sudu teh.
serbuk penaik
1 c.
cip coklat semisweet
1 sudu besar.
serbuk koko tanpa gula
13
Snickers bersaiz sederhana atau bar gula-gula bersaiz lain
Hiasan: potongan-potongan gula-gula koktel dan kacang cincang
Arah
  1. Coat a 9-in. hidangan pai kaca dengan semburan bukan kayu. Cairkan mentega dan gula perang dalam periuk besar di atas api sederhana sehingga campuran mula menjadi gelembung. Keluarkan dari haba dan biarkan sejuk 10 minit.
  2. Kacau dalam 1 telur dan vanila sehingga dicampur, kemudian kacau dalam tepung dan serbuk penaik hingga rata. Scrape (jangan menyebarkan) 3/4 cawan ke dalam pinggan pai yang disediakan; membekukan 10 minit, atau sehingga tegas.
  3. Sementara itu, ketuhar panas hingga 350 ° F dan cair 1/2 cawan coklat cawan sebagai pakej mengarahkan. Goreng cair, selebihnya telur dan bubuk koko ke dalam adunan baki.
  4. Tekan adunan dingin dengan rata ke atas dan separuh ke atas pinggan pai. Teratas dengan Snickers, kemudian adunan coklat.
  5. Bakar 24 hingga 27 minit sehingga pick kayu yang dimasukkan ke tengah keluar dengan serbuk yang basah. Taburkan baki 1/2 cawan coklat cawan di tengah, biarkan berdiri 5 minit sehingga lembut, kemudian tersebar ke blondie kerak di pusaran hiasan. Terutamanya dengan hiasan. Hebat sebelum memotong baji.
Loading...