Kek Chocolate Mexico

gambar

Mary Ellen Bartley / Hari Wanita

Pencinta cokelat ambil perhatian: Resipi ini pasti akan melanda tempat ini, dengan coklat dan kayu manis semisweet ditambah kepada adunan kek makanan syaitan, dan coklat frosting krim penuh krim marshmallow.

Cal / Serv:
447
Hasil:

16

Masa Persediaan:

0

Jam

20

minit

Jumlah masa:

0

Jam

55

minit

Bahan-bahan
Kek
1
kotak makanan makanan setan kotak
2 sudu kecil.
serbuk kayu manis
1 c.
cip coklat semisweet mini
Frosting
2
tongkat mentega
1/2 c.
serbuk koko tanpa gula
1
krim marshmallow jar (seperti Marshmallow Fluff or Creme)
1 c.
gula gula-gula
Arah
  1. Ketuhar ketuhar kepada 350ºF. Anda memerlukan dua 8 x 2-in. kuali bulat yang dilapisi dengan semburan nonstick. Barisan bawah dengan kertas lilin; kertas kot dengan semburan.
  2. Sediakan campuran kek sebagai pakej mengarahkan, menambah kayu manis; kacau dalam cip. Bahagikan adunan ke dalam kuali yang disediakan; bakar sebagai pakej mengarahkan.
  3. Lap kek sejuk dalam kuali pada rak dawai selama 15 minit. Invert; keluarkan kuali dan kertas lilin. Percuma sepenuhnya.
  4. Frosting: Pukul mentega dalam mangkuk besar dengan mixer pada medium sehingga berkrim. Pada kelajuan rendah, pukul koko. Pukul dalam krim marshmallow, kemudian gula gula. Meningkatkan kelajuan hingga tinggi dan pukul sehingga berbulu, kira-kira 3 minit.
  5. Letakkan lapisan kek pada plat hidangan. Spread dengan ¾ cup frosting; atas dengan lapisan kek yang tersisa. Beku beku dan bahagian atas kek.
Loading...