Pada Resipi Jalan Slider Lagi

pada the road again sliders

Daripada membuat slider individu untuk seluruh kru, cuba kaserol hangat (dan sangat mudah) yang dibungkus dengan perisa yang sama.

Hasil:

1

Bahan-bahan
Slider
1/2 c.
mentega tanpa garam
8
gulung ciabatta
1 lb.
ayam deli panggang
Bawang karamel (lihat resipi di bawah)
10 oz.
merokok Keju Gouda
1 c.
arugula pesto (lihat resipi di bawah)
1
beg arugula
Arugula Pesto
2 c.
daun arugula yang dibungkus
1/2 sudu teh.
garam
1/2 c.
walnut
6
bawang putih cengkih
1/2 c.
minyak zaitun tambahan
1/2 c.
Keju segar Parmesan
Bawang karamel
4
bawang kuning yang besar
6 sudu besar.
minyak zaitun
Arah
  1. Panaskan ketuhar hingga 350 darjah F.
  2. Berikan secara ringan satu sisi gulungan ciabatta dengan mentega cair. Gariskan seluruh bahagian bawah hidangan kaserol dengan meletakkan muka roti yang dibalut ke bawah.
  3. Sebarkan separuh pesto ke atas roti di dalam hidangan kaserol. Kemudian lapisan dengan semua kalkun dihiris kemudian dengan bawang karamel. Teratas dengan keju Gouda asap kemudian arugula.
  4. Sebarkan roll ciabatta dengan pesto dan letakkan pesto di atas arugula.
  5. Tutup dengan kerajang aluminium dan bakar dalam ketuhar yang dipanaskan selama 25 minit, atau sehingga panas. Potong pada jahitan dengan pisau dan sajikan panas.
  6. Untuk membuat pesto arugula: Gabungkan arugula, garam, walnut, bawang putih menjadi pemproses makanan. Pulse sambil mengeringkan minyak zaitun ke dalam pemproses. Keluarkan campuran dari pemproses dan masukkan ke dalam mangkuk. Kacau dalam keju Parmesan.
  7. Untuk membuat bawang karamel: Di dalam tumis besar di atas api yang sederhana tinggi, tambah minyak zaitun. Setelah dipanaskan tambah bawang merah. Lambang dengan minyak dan masak bawang, kacau sekali-sekali tetapi tidak kerap. Bawang akan mula berwarna coklat selama 15 minit atau lebih. Teruskan memasak, tetapi kacau lebih kerap. Jumlah masa masak ialah kira-kira 25 hingga 30 minit.

Petua & Teknik

Loading...