Peakfresh Reusable Produce Bags- How To Save Produce

Sebaik sahaja anda membeli beban buah-buahan segar dan sayur-sayuran, kiraan mundur bermula ‘sehingga mereka berlebihan, layu atau pergi buruk. Bukan sahaja anda membuang-buang makanan apabila anda membuang apa yang beberapa hari lalu menghasilkan hasil yang baik, tetapi anda praktikal membuang wang, memandangkan pilihan makanan yang paling sihat tidak selalu yang paling murah. Hari Bumi ini, mula mengurangkan jumlah sisa makanan dari rumah anda dengan beg PEAKfresh yang dapat digunakan semula. Anda masih boleh membeli hasil anda dalam poket mesra dompet tanpa perlu bimbang bahawa anda perlu menggunakan semuanya pada akhir minggu.

Beg PEAKfresh adalah berbeza daripada beg plastik biasa kerana ia mempunyai penghalang kelembapan untuk menghentikan pertumbuhan acuan dan bakteria. Tetapi lebih baik lagi, beg juga mengandungi mineral semulajadi yang mengurangkan gas etilena yang dihasilkan oleh produk anda, yang menjadikannya masak dan kemudian mula membusuk. Beg boleh diguna semula sehingga dua bulan penyimpanan buah-dan-veg, dan anda boleh membilas dan mengeringkannya di antara kegunaan.

Sama ada anda tinggal dengan diri sendiri atau dengan rumah penuh, PEAKfresh menghasilkan beg masuk akal untuk semua orang di dapur mereka. Mula menjimatkan wang dan berhenti membuang hasil anda, dan anda akan mempunyai peti sejuk penuh yang berkhasiat untuk lebih lama lagi.

Loading...