Texas Waitress Roadhouse Accidentally Dapat Anak Mabuk Cukup Untuk Pergi Ke Hospital

Semasa ayahnya makan malam ulang tahun Derek di Texas Roadhouse di Asheville, NC, Gabriela Gilliam, yang berusia dua tahun, mula bertindak seolah-olah dia mabuk. “Dia mengagumkan, dia mencium segala-galanya,” kata ibunya, Tiffany Gilliam, kepada WLOS. Tidak lama kemudian, dia juga muntah, jadi ibu bapanya membawanya ke hospital, di mana mereka mendapat berita yang sangat mengganggu: Little Gabriela WAB mabuk.

BERKAITAN: Ibu Dua Diselidik Untuk Membuat Smoothies Daripada WHAT?!

Seorang jurucakap bagi Texas Roadhouse itu mengakui bahawa pelayan di sana telah bercampur dengan jus cranberry Gilliams telah memerintahkan untuk Gabriela dengan sangria, dan membawa minuman beralkohol sebaliknya. (Baik Derek maupun Tiffany tidak minum minuman keras.) Restoran menanggung kos makanan keluarga, memohon maaf kerana kesalahan itu dan juga pekerja pergi ke hospital dengan keluarga.

Gabriela dilaporkan memberitahu ibu bapanya semasa makan yang minumannya terasa lucu, dan ibu bapanya bersetuju apabila mereka mencuba. Mereka menyedari bahawa dia tidak minum jus, tetapi nampaknya sudah terlambat. Nasib baik, Gabriela berasa lebih baik sekarang.

BERKAITAN: Waitress Menerima Petua Berbahagialah Untuk Alasan Cantik

“Ia sangat menakutkan, maksud saya, ibu saya, ibunya, kita semua menangis,” kata Tiffany. “Saya tidak mahu perkara itu berlaku kepada anak lelaki lain.”

Keluarga itu melawat Texas Roadhouse hanya dua minggu sebelum ini, untuk merayakan ulang tahun Gabriela. Tidak ada perkataan mengenai sama ada mereka akan kembali.

[melalui Daily Mail]

Loading...