Rose Petal Cupcakes

Top vanilla vanila Perancis dengan kelopak cantik untuk merawat perayaan.

Cal / Serv:
130
Hasil:

24

Masa Persediaan:

0

Jam

10

minit

Jumlah masa:

0

Jam

40

minit

Bahan-bahan
1
kotak Campuran vanila kek Perancis
1 1/2 c.
santan tanpa gula
3
telur besar
1/4 c.
minyak canola
1 1/2 sudu teh.
setiap ekstrak kelapa dan vanila
Untuk Rose Petal Cupcakes: frosting vanilla kaleng; warna cecair merah atau warna makanan gel; beg pastri dengan hujung bintang yang besar; sirap jagung cahaya; berus artis bersih; mawar merah jambu segar yang segar, dibilas dan kering kering; gula pasir
Arah
  1. Ketuhar ketuhar hingga 350 ° F. Anda akan memerlukan 24 cawan muffin saiz biasa yang dibarisi dengan kertas atau lapisan foil.
  2. Pukul campuran kek, santan, telur, minyak dan ekstrak dalam mangkuk besar dengan mixer pada kelajuan sederhana 2 minit atau sehingga dicampur dan licin. Bahagikan antara cawan muffin.
  3. Panggang 20 hingga 22 minit sehingga pilihan kayu dimasukkan ke dalam pusat keluar bersih. Sejukkan di kuali pada rak dawai 5 minit sebelum mengeluarkan cupcakes untuk dipanaskan sepenuhnya.
  4. Rancang ke hadapan: Anda boleh membakar cupcakes sehingga 2 hari ke depan; kedai tertutup pada suhu bilik. Hiaskan, tutup dan simpan sehingga 1 hari ke depan.
  5. Rose Petal Cupcakes: Tintan berwarna merah jambu dan paip permaidani di atas cupcakes. Nipis beberapa sirap jagung dengan air; berus ringan pada kelopak mawar. Kerugian gula. Susun kelopak di atas pusaran beku seperti yang ditunjukkan.
Loading...